Så rensar jag min själ & hjärna…

Så rensar jag min själ & hjärna…

av -
1123
En bild i somras när jag tvättade bilen (tvättar min bil typ varannan vecka ), älskar att rensa hjärnan på detta sätt!

Att avreagera sig och att hitta metoder som passar just dig, för att återskapa energi i din kropp är viktigt. Det tar ett tag att hitta sina egna sätt…

Mina två metoder är att antigen rensa min garderob eller att tvätta min bil. Att ha ordning omkring mig är ett måste, då mitt arbete ständigt är en stressande miljö där oväntade saker inträffar dagligen. En dag är aldrig lik den andra så att säga.

Så när jag är som mest stressad och vill vara ner så tar jag och tvättar min bil med både damsugning och handtvätt och tankar den full. När jag sedan kör från macken så känner jag mig som en ny människa, kan låta konstigt men det renar ut stressen och jag blir mottaglig för att köra på igen, lite av en recharger.

Den andra metoden är att jag drar ut alla mina kläder från min garderob på golvet och hänger upp allt sorterat och snyggt. De plagg som inte är använda på 1 år, de går antingen till någon av mina vänner eller så ger jag dem till min mamma som har en second hand butik i Ystad, den heter ”Garderoben”.

Av dessa två sysslor blir jag helt reloaded och redo för att anta nya utmaningar…

Jag är nyfiken på de sätt du använder dig av, finns inget rätt eller fel i detta som det heter bara det som passar just dig bäst!

 

Liknande artiklar

977

1041

annons:

Inga kommentarer

Lämna en kommentar