Har ni någonsin hört orden - Imorgon börjar jag mitt nya liv! Eller – Nästa vecka kör jag igång på riktigt, nu ska jag bli fit! Eller den här – På måndag smäller det! Då kör jag igång med nya rutiner. 

Vi har alla hört det. Vi kanske till och med sagt det själva? Jag är en av dem som både hört det och själv sagt det. Så många gånger..

Nu tänker jag göra det igen, men den här gången är det lite annorlunda. Denna gången är det inte enbart för att jag ska bli snygg, sexig, vältränad eller muskulös. Den här gången är det för att jag ska må bra, i mig själv. Jag har nämligen märkt att jag alltid är trött, orkeslös, hyn är dålig, håret är livlöst. Självklart har höstens framfart en liten del med detta att göra men jag märker stor skillnad på mig och min ork NU, IDAG jämfört med för ett par år sedan när jag jobbade som danslärare och rörde på mig konstant!

Sedan är det ju faktiskt en underbar bieffekt av träning och rätt kost att kroppen blir snyggt formad! Jag är en bystig tjej av naturen, har 70E men har alltid haft 36 i kläder. Idag ligger jag på 75E och 38 i kläder.

Jag räknar med att kunna komma i mina mindre mått om ett tag men det viktigaste är att jag trivs med det jag ser i spegeln och inte vad det står för storlek på lappen i plagget.

Självklart vill ni följa med på resan! Ni kanske till och med hittar inspirationen att själva börja träna, träna mer om ni redan gör det eller prova någon ny form av träning! (Och jag kan nog behöva lite pepp ifrån er!)

bild 2 (4)

Liknande artiklar

978

1041

annons:

Inga kommentarer

Lämna en kommentar