Bootcamp träning – bästa starten på dagen!

Bootcamp träning – bästa starten på dagen!

av -
1010
Bootcamp träningen jag leder

Jag är mitt uppe i min PT (Personliga tränare,utbildning, kommer berätta mera om den inom kort) och har samtidigt tjuvstartat med att köra Armycamp träningspass i min egna regi.  Denna träningen är utomhus klockan 7 på morgonen och är en kombination av styrka&löpning.  Jag älskar att köra i naturen och bli lite lerig. Det är faktiskt min vän Romeo Sundin ”Mr Extreme Fit” i Stockholm som inspirerade mig till detta, men då jag bor i Prag och han i Kungliga Huvudstaden så finns det ingen lösning att göra något ihopa just nu. Då tänkte jag att jag kör igång lite lätt i Prag för att undersöka marknaden.

Gruppen jag kör med har alla väldigt hög nivå så jag måste anstränga mig för att trötta ut dem och jag säger det som jag alltid säger när du är trött, har du alltid 30% procent mer att ge.  Det var en sorts hatkärlek jag kände när han skrek det till oss i slutet av våra träningar, vi visste ju att det var rätt, samtidigt var det ju riktigt jobbigt irriterande. Det var ett utryck som min första fotbollstränare Mats myntade en gång i tiden och det har hållit i sig i snart 20 år… Jag tänker detta varje pass det tar emot lite och vips så har man ge det där lilla extra som gör att man kan spränga all personliga gränser inom sin träning!

Jag kommer snart berätta mera om lite olika lopp/races jag kört och kommer köra inom kort för att inspirera er att också bli leriga och få känna känslan av skönt utmattning!

Videoklipp från Dagens Bootcamp pass

 

 

 

 

 

Liknande artiklar

1011

1086

annons:

Inga kommentarer

Lämna en kommentar