starksköra jag

starksköra jag

av -
1036

Läste en artikel i dn för några dagar sedan om starksköra människor. http://mobil.svd.se/nyheter/viktigt-hitta-balansen-mellan-stark-och-skor_svd-3195764 det var lite som att hitta hem. Varje ord var som om det kom ifrån mig själv och allt jag läste kändes så sant för mig. Efter år av att hitta verktyg till att förstå mig själv och efter att människor i min närhet många gånger nämnt att jag är så känslig och så stark så har jag inte fått ihop de två orden i samma mening, inte förstått att min känslighet kan vara min styrka. Att nu ha insikt om detta och veta att ibland så är det extra viktigt att ta hand om sig själv, säga nej och sakta ner hjälper mig att kunna dela med mig mer av mig själv, visa sårbarhet utan förväntningar och inte agera i affekt lika mycket. 

Idag så skiner solen och fönstren ser otroligt smutsiga ut! Jag ser det som en perfekt anledning till att meditera under fönstertvättningen och låta mina starksköra tankar och insikter landa lugnt i min kropp. Kärlek från mig!

Jessica Gambhira Bergström
Född i Sandviken, cyklade överallt, cyklar fortfarande! Flyttade till London efter destruktiva tonår och bandymålvaktskarriär. Stannade 12 år i Englands huvudstad och utbildade mig inom personlig träning, inredning och arkitektur, scenografi och till bildterapeut. Vann det prestigefyllda The Linbury Prize och ett kontrakt med The Royal Court Theatre och The National Theatre. Arbetade som bildterapeut inom rättpsykiatrin. Vinner tävlingen She's Got The Look och får kontrakt med KappAhl och Mikas. Öppnar cafe på Riddargatan nu i april 2015 med fokus på ekologiska råvaror. Slutar aldrig måla och ställer ut!

Liknande artiklar

235

2293

annons:

Inga kommentarer

Lämna en kommentar