Natur mot kultur

Natur mot kultur

av -
713

Vi är i Spanien och åker skidor. Baqueria är ett fantastiskt skidområde som jag aldrig hade hört talas om innan våra Spanska kompisar bjöd hit oss. Spanjorerna vill inte att turister ska veta hur underbart det är här för dom vill ha hela härligheten för sig själva. Därför marknadsförs Baqueria nästan inte alls. En stor jävla snöig, Spansk hemlis alltså.

Skidåkning gör mig konstig och tom i huvudet. Det är vackert att susa ner för berget i strålande solsken men 7 dagar av bara sport och mat och lite bastu räcker ! Nu vill jag hem till min konst och mina gallerier och min rutin.

(null)

(null)

(null)

(null)

Martina Domonkos-Klemmer
När man har bott i många länder och lärt sig lika många språk, när man har kompisar utspridda över världen, mamma och pappa i Småland, en bror i Stockholm och en syrra i Paris , då kan livet lätt bli lite splittrat . Konsten blev min Kompis och min räddning i detta kaos. Jag använder den som Karlssons Klister för att få ihop alla bitarna. Det kanske blir mitt livs mästerverk ? Skriver från Londons Notting Hill där jag bor med min Yves och våra 3 barn.

Liknande artiklar

2334

1027

annons:

Inga kommentarer

Lämna en kommentar