My name is Bond…James Bond.

My name is Bond…James Bond.

av -
2334
Jag & World Class grundare bjöd på bio

Ett av mina projekt jag planerat sedan i våras var ett event för våra medlemmar på gymmet, våra Instagram och FB följare och våra partners, det vill säga kundvård, bygga och bevara våra goda kundrelationer. Det här med att göra det lilla extra för kunden, det tror jag på! Jag är dessutom väldigt bra på det och njuter av att kunna ge våra kunder något, så de kan känna att vi är mera än bara ett vanligt gym, mera ett lifestyle bolag som förgyller deras tid hos oss!

Eventet var arrangerat för 300 special inbjudna gäster och filmen var Spectre med James Bond. Alla fick var sin goodiebag när de ankom med diverse sponsrade produkter och sedan bjöd vi på ett lotteri innan skönhetsprodukter, presentkort i restauranger, hotel, klädesbutiker och skönhetsbehandlingar. Ett sådant event tar mycket tid och planering att förbereda, och är över på endast ett par timmar, men när man väl står där och tar emot gästerna och ser hur glada de är över att bli inbjudan så ger det mig en sådan kick. Ett leende på allas läppar och så många tacksamtal, sms och mail efteråt!

Filmen var riktigt bra och Daniel Craig insatt som James Bond är strålande med sin pondus och charm tar han över bioduken helt och hållet! Jag vet att et har varit skyhöga förväntningar på filmen efter succén med Skyfall, men för mig så når filmen högt och Bondbruden Madeleine i filmen ( Franska skådespelerskan Lea Seydoux ) i filmen kanske är den mest sofistikerade och coolaste hittills!

Alla inbjudna börjar att komma på plats
Alla inbjudna börjar att komma på plats
Lotteriet
Lotteriet
Våra samarbetspartners
Våra samarbetspartners
Jag & Ulf  - World Class grundare
Jag & Ulf – World Class grundare

 


 


Liknande artiklar

1027

879

annons:

Inga kommentarer

Lämna en kommentar