Makeup

Makeup

av -
1233
 
 
 
 
 
 
 
 
Av Britta Rossander

Hösten makeuptrender är genomgående dova i tonerna. Färgerna är mättade och både fransar och ögonbryn ska synas ordentligt. Nagellacken uppgraderas med fylligare formula, smartare förpackningar och utrymmet för att blanda färger är större än någonsin.

Lancome-beauty164344-focus-yeux

Som ädelstenar

Det ska skimra dovt och magiskt till hösten om både naglar och ögonlock. Hos Lancôme är det ädelstenarna ametist och malakit som varit inspirationskällan till färgpaletten för hösten makeup. Hypnôse Palette innehåller skuggor som man vill leka med och de matchande nagellacken har en blankhet och skimmer som gör dem oemotståndliga. Pris 189 kr.

Winter_2013-2014__Parka_Perfect_284_PngFullSize
Winter_2013-2014__Shearling_Darling_282_PngFullSize

Höstfärger

Det är de vackra dova färgskalorna som Essie har valt till sin höstkollektion av nagellack. Och för dem som vill ha det lilla extra finns det även färger med glitter i. Mustiga, lättmålade och perfekta i höstens modebild.   Pris 129 kr/st.

bareSkin_02_EU

Lättarbetat

Med Bareskins Pure Brightening Serum Foundation (spf 20) blir det en barnlek att lägga din foundation. Borsten som följer med har ett hål för några droppar foundation – det är bara att välja 2,3 eller 4 beroende på vilken täckningsgrad man vill ha. Pris foundation 395 kr och borste 345 kr.

Tjocka fransar

Det ska vara svarta, långa och tjocka fransar till kraftiga ögonbryn i höst. Isadoras nya mascara har en ihålig borste vilket gör att den avger mer färg till fransarna än genomsnittsmascaran, dock utan att klibba ihop dem. Pris 149 kr.

Smart förpackning

Det finns femton färger att välja mellan i L’Oréals nagellackserie Infallible. Det ska lackas i två etapper. Varje färg har en ”baksida” med ett genomskinligt lack. Så receptet för läckert lack är: först färg sedan överlack och det sistnämnda ska läggas på ungefär varannan dag för hållbarhet i ca 12 dagar. Smidigt och enkelt för 99 kr.

Redaktion
I Magasinet KVINNA hittar du alltid flera inspirerande kvinnor som delar med sig av sin historia och sina favorittips. Kvinnor som vågat, satsat och lyckats. Magasinet KVINNA är också en härlig mix av skönhet, mode och livsstil. Vi erbjuder en till bredden fylld tidning med välskrivna och läsvärda artiklar, reportage och spännande fotojobb med allt från de senaste makeup- och modetrenderna till historierna om de ledande modehusen och starka profilerna. Vi bjuder även på en mix av lyxiga smycken och klockor. Magasinet Kvinna Grundad år 2008

Liknande artiklar

2229

999

annons:

Inga kommentarer

Lämna en kommentar