Makeup

Makeup

av -
1139
Av BRITTA ROSSANDER

Naglarna står ju fortfarande stark i focus. Färgerna för dem har aldrig varit fler och det är hela regnbågens alla toner vi kan se i parfymdiskarna. Även kvalitéerna att välja mellan på lacken är fler än någonsin.

Lupita

Rakryggad skönhet

Oscarsbelönade skådespelerskan Lupita Nyong’o är Lancômes nya ambassadris. Den mexikanskfödda Lupita, som växte upp i Kenya, är ett fantastiskt exempel på naturlig skönhet genom sitt livsbejakande sätt.
– Jag är stolt över att representera en vision om att skönhet inte behöver styras utan kan vara ett uttryck för kvinnors frihet att få vara sig själva, säger Lupita.

eos-Lipbalm-Family-1

Beroendeframkallande

Det är väl ingen som undgått de små bollarna med läppbalsam från eos. Alla älskar dem vilket deras 500 000 följare på instagram är ett tydligt bevis på. Att de dessutom är tillverkade av 95 % ekologiska ingredienser är ett stort plus. Nu finns de i ytterligare sex smaker/nyanser. Priset är strax över 80 kr.

Candice_0605_GelNaiLac
GelNaiLac_224

Blankt och läckert

Ett gelélack som inte behöver härdas med UV är Isadoras senaste nyhet inom nagellacksavdelningen. Gel Nail Lacquer håller i en vecka och fyller ut eventuella ojämnheter i naglarna Priset är 89 kr.

hydraquench_tinted_moisturizer_05_gold_packshot

Färg och vård i kombination

Hydraquench Tinted Moisturizer SPF 15 från Clarins återfuktar och ger en frisk lyster åt hyn. Ursprungsprodukten gjorde entré redan 1986 och är efter nästan trettio år fortfarande ett måste för tusentals kvinnor. Dagens produkt innehåller förutom pigment och vårdande ingredienser även SPF 15. Pris 370 kr.

Spring_2014__hide_&_go_chic_309.94496401

Från USA’s nageldrottning

I Essies sommarkollektion av färger för naglarna hittade vi färgen Hide & Go Chic är bästa tonen för naglarna om man är en jeanstjej. Pris 129 kr.

Redaktion
I Magasinet KVINNA hittar du alltid flera inspirerande kvinnor som delar med sig av sin historia och sina favorittips. Kvinnor som vågat, satsat och lyckats. Magasinet KVINNA är också en härlig mix av skönhet, mode och livsstil. Vi erbjuder en till bredden fylld tidning med välskrivna och läsvärda artiklar, reportage och spännande fotojobb med allt från de senaste makeup- och modetrenderna till historierna om de ledande modehusen och starka profilerna. Vi bjuder även på en mix av lyxiga smycken och klockor. Magasinet Kvinna Grundad år 2008

Liknande artiklar

1973

917

annons:

Inga kommentarer

Lämna en kommentar