Princessan Kate Middleton kom på besök!

Princessan Kate Middleton kom på besök!

av -
942
Jenny Saville

Fantastiska konstnärinnan Jenny Saville är en stor talang, och har enligt vissa tagit över rollen som drottning av porträttmåleriet ( med den hudnära köttiga stilen ) från den avlidne kungen Lucian Freud .

Hittade en bild på en liten flicka som hon målat och jag trodde helt ärligt det var min dotter Lana när hon var yngre. Eller Tinnie …

Apropå  Tinnie, hela helgen tjatade hon om hur hon minsann skulle träffa en riktig Princessa i skolan. Hon var inte övertygad att detta skulle vara en heltigenom trevlig upplevelse eftersom Princessan skulle komma med stora gubbar som var vakter och verkade lite ” skrämmiga”. Princessan hette tydligen ”Kate Middleton” sa TInne. Jag var imponerad över att hon kunde uttala och komma ihåg det lite udda efternamnet på Prins Williams Fru.

Hursomhelst så trodde jag att hon pratade massa princess  strunt och jiddrade om någon Disney Film som hon hade sett….. Döm om min förvåning när vi kom till skolan i morse och det stod massa poliser runt skolan  och vi var tvungna att lämna av barnen vid grinden!! Jag hade sett på Sky News i helgen att det numera står poliser utanför judiska skolor i Paris och blev lite rädd. Med det visade sig att Tinnie inte alls snackat skit! Kate Middleton var på väg till deras lilla skola och närliggande AutistCentrum och alla var väldigt uppspelta!!

Måste börja ta mitt barn på allvar!

 

IMG_0064-0.JPG

Liknande artiklar

1822

878

annons:

Inga kommentarer

Lämna en kommentar