Hud

Hud

av -
1464
Av Britta Rossander

En bra rengöring är grunden till en fin hud. Att göra det till en behaglig rituat du inte vill vara utan är en god idé. Att dessutom använda cremer och serum av god kvalité är en bra investering. Det lönar sig att vara noga med vad man har direkt på sin hud. 

sensai-silky-pur-creamy-soap-125-ml_2673x4093
sensai-silky-pur-cleans-oil-150-ml_2673x4093

Behaglig ritual

Hudvårdsritual för en vacker hud erbjuder Sensai med sin serie Silky Purifying. Den bygger på den traditionella ritualen vid japanska bad – rengöring i två steg. Med steg ett tar du bort oljebaserad smuts och make-up, med steg två tar du med mild rengöring bort smuts och döda hudceller samtidigt som du tillför fukt, näring och skydd till huden. I produkterna ingår ginseng och renande botaniska oljor. För den som vill finns en svampduk att köpa till. Använder man dem är hela ritualen superenkel att genomföra. Priser från 325 kr.

Early-Harvest-Raspberry-Body-Lotion

Minnen på flaska

Sommarens dofter är ofta något man vill bevara. Body Shops lotion Luscious Raspberry doftar av nyplockade hallon och för tankarna till sommarens varma dagar. Pris 155 kr.

Vichy_Normaderm_Night_Detox

För natten

Normadern Night Detox från Vichy är en fantastisk nattcreme anpassad till kombinerad/fet hud med tendens till orenheter. Cremen som tar bort orenheter och minskar pormaskar ska appliceras varje kväll på väl rengjord och torr hud. Pris 40 ml, 199 kr.

FYL-Y-shaped-Cream
FYL-Zone-Y

Behåll spänsten

Produkterna i YSL serien Y-Shape forever youth liberator har en utslätande och luftig textur som ger en sammetslen hud. De innehåller en blandning av glykaner som de kallar Glycanactif som ska motverka att huden med åldern blir skör. Pris per produkt 1 050 kr.

Tube_CC_GEL_PC_HD[3]

Ger lyster

För den som inte vill ha en täckande BB cream i ansiktet finns nya Aquasource CC Gel från Biotherm. Varsamt jämnar den ut färgskillnader och gör hudtonen jämn med naturlig ”glow”. Skådespelerskan och artisten Leighton Meester säger att cremen ger hennes hudton en glödande touch och tar fram det vackra i den. Pris 240 kr.

Redaktion
I Magasinet KVINNA hittar du alltid flera inspirerande kvinnor som delar med sig av sin historia och sina favorittips. Kvinnor som vågat, satsat och lyckats. Magasinet KVINNA är också en härlig mix av skönhet, mode och livsstil. Vi erbjuder en till bredden fylld tidning med välskrivna och läsvärda artiklar, reportage och spännande fotojobb med allt från de senaste makeup- och modetrenderna till historierna om de ledande modehusen och starka profilerna. Vi bjuder även på en mix av lyxiga smycken och klockor. Magasinet Kvinna Grundad år 2008

Liknande artiklar

2141

977

annons:

Inga kommentarer

Lämna en kommentar