Hud

Hud

av -
1405
Av BRITTA ROSSANDER

Naturlig skönhet är något som många eftersträvar att behålla. Att vårda sin hud med produkter som bevisligen gör nytta är ofta en god investering. Att dessa produkter kommer i flera olika prisklasser är en välsignelse för många.

Max-Factor-Facefinity-All-Day-Primer

Grunda rätt

Att använda primer under ens foundation kan göra underverk för resultatet. Det är ofta makupartisternas hemliga knep – en bra primer som slätar ut och förbereder ”ytan” för den färgade produkten. Max Factor lanserar nu Facefinity Day Primer – en produkt som absorberar, skyddar, jämnar- och mattar ut. Något som jag instämmer med efter att vi har testat den. Priset är 149 kr.

ROSA-Light

Bästa hjälpen

En antiagecream som är både lätt och kraftfull är Rosa Atctica Lightweight Cream från Kiehl’s. Den ska användas två gånger per dag och gör att huden inte tappar elasticitet. Den doftar underbart av lavendel och ger med flitigt användande en fastare hy. Pris 475 kr.

filorga-sleep-and-peel-resurfacing-night-cream-50-ml

Utan kniv

Beauty is an art säger personalen från Filorga vars sortiment är som en förlängd arm av estetisk kirurgi. Verksamma anti-aging ingredienser ger ett synbart resultat.
– Vi vänder oss till de kvinnor som inte vill ta till kniven utan vill kunna påverka hudens åldrande på ett effektivt och behagligt sätt utan att bli ruinerade säger Filorgas hudterapeut. Den härliga nattcremen kostar 565 kr.

VICHYx-xIdealiaxEyes

Uppiggande

Vichy’s Idéalia Eyes behandlar området runt ögonen så att det får både fukt och lyster. Sena nätter, stress och evigt sittande framför datorn torkar ut den tunna huden runt ögonen och ofta får området en mörk skugga. Med regelbunden användning ger cremen en effekt av att detta område ljusas upp och att man ser piggare ut. Priset är 279 kr.

CellularoseNutriBaumepackshotHD

Räddare i nöden

By Terry som än så länge bara säljs på NK i Stockholm utökar nu sitt sortiment med tre nya produkter. Eftersom grundaren Terry de Gunzburg älskar doften av rosor, ingår extrakt av blomman i olika former i de olika produkterna. Nya serien Cellularose erbjuder produkter som alla doftar ljuvligt. Cellularose Nutri-Baume är en SOS creme för extra känslig och irriterad hud. Den passar bra om man råkat bli lite mer än kysst av solens heta strålar. Pris är 685 kr.

Redaktion
I Magasinet KVINNA hittar du alltid flera inspirerande kvinnor som delar med sig av sin historia och sina favorittips. Kvinnor som vågat, satsat och lyckats. Magasinet KVINNA är också en härlig mix av skönhet, mode och livsstil. Vi erbjuder en till bredden fylld tidning med välskrivna och läsvärda artiklar, reportage och spännande fotojobb med allt från de senaste makeup- och modetrenderna till historierna om de ledande modehusen och starka profilerna. Vi bjuder även på en mix av lyxiga smycken och klockor. Magasinet Kvinna Grundad år 2008

Liknande artiklar

2293

1010

annons:

Inga kommentarer

Lämna en kommentar