Hooked på Trådning!

Hooked på Trådning!

av -
815
Trådning på gång...

När jag var i Stockholm, så kommer det alltid upp några nya heta trender och vad gäller skönhetsbehnadlingar så är jag aldrig sen på att testa…Så det pratades på festen jag var på om trådning, kände att jag vill prova, så jag kollade upp ett ställe i Prag och bokade.

Trådning är en urgammal hårborttagningsmetod (1000-tals år) som tros härstamma från Indien, för att sedan sprida sig till mellanöstern och Afrika. Den har nu även slagit rot i Europa.
Man använder en ren, tunn, tvinnad bomullstråd, som rullas över ovårdade hårlinjer T.ex. ögonbryn, överläpp och haka.

Trådning i ansiktet tar inte bara bort fjun eller hårväxt utan stimulerar även blodcirkulationen i ansiktet. Det fungerar som en peeling och har en föryngrande effekt som gör att man får mindre rynkor. Dessutom så sitter make-up bättre och man får en bättre och jämnare solbränna.
För att uppnå bästa resultat så använder man en ren, tunn, tvinnad bomullstråd. Tråden man använder sig av är en speciell bomullstråd från Iran, ämnad för syftet. Man tvinnar tråden som sedan läggs på huden där håren ska avlägsnas. Den tvinnade delen dras sedan ihop så den rycker ut håren från roten. Man fortsätter på samma sätt tills dess att man uppnått önskad resultat.
Smärtkänslan är otroligt individuell. Vissa upplever det som behagligt och så pass rogivande att de nästan somnar, andra skriker till och känner viss obehag.

Jag tyckte att det kändes, men inte så värst. Nu ser jag fram hur huden blir under de kommande dagarna, men jag tror redan nu att jag kommer att gå tillbaka!

Liknande artiklar

2293

1010

annons:

Inga kommentarer

Lämna en kommentar