Är ni precis som jag inne i en intensiv inredningsfas? Jag gissar att det är våren som kickar igång det, med ny årstid kommer lusten att förändra. Gärna ljusa upp! Byta till mildare textiler, ta in lite färg med hjälp av blommor & växter, känna att vintern sakta men säkert är på väg bort medan du byter kuddfodral och bäddtextiler!

Jag & mannen är på husjakt på gamla marker där vi båda är uppväxta, i  småländska Skillingaryd. Vi har än så länge förälskat oss i ett av de hus vi tittat på så nu både ber vi, håller tummar & tår och ber vänner att korsa fingrarna för oss. Huset vi kikat på är ganska litet så jag kollar inredning med funktion.

Garderober och skåp runt sängen är perfekt för att behålla golvutrymme. Dessutom är det snyggt och ger en ombonad känsla. Som den bokmal jag är behöver mina böcker någonstans att bo och frodas och jag gillar idén på bild nr 3, runt dörrlister och väggarna där är det ofta outnyttjat utrymme. Hallen är ofta en trång plats oavsett vilket hus/lägenhet man kliver in i och jag gillar bygget med olika storlekar, och jag hade även fäst lite krokar här & var för nyckelknippor och småväskor. Sista bilden är bland det bästa jag sett, en extra garderob att fästa på dörren! Den är SNYGG och funktionell. Den är designad av Doorobe. Jag önskar att jag var lite händigare, men det är o andra sidan inte omöjligt att lära sig att snickra ihop saker!

Alla växter placerade emellan bilderna är konstväxter ifrån IKEA, jag & äkta vara går sådär ihop. Jag köper varje vecka nya snittblommor, alltid vita liljor men i vinter har butikerna varit snåla med det utbudet. Därför är jag sugen på att satsa på en ENORM bukett av dessa fuskisar plus de andra godingarna. Jag är inte emot fejk för fem öre, så länge de ser bra ut!

forvaring_sma_sovrum smycka-konstgjord-blomma-blandade-farger__0134815_PE291529_S4

440x0(ByWidth_TopLeft_Transparent_True)

fejka-konstgjord-krukvaxt__0170395_PE324414_S4

440x0(ByWidth_TopLeft_Transparent_True) (1)

fejka-konstgjord-krukvaxt__0114572_PE267091_S4

 

fejka-konstgjord-krukvaxt-med-kruka__0134803_PE291515_S4Doorobe1

 

Liknande artiklar

2231

999

annons:

Inga kommentarer

Lämna en kommentar