Handskrivna julkort går aldrig ur tiden…

Handskrivna julkort går aldrig ur tiden…

av -
806

Ja, jag vet att det finns digital julkort nuförtiden…jag vet att det är mera ekonomiskt, mindre tidskrävande och mera miljövänligt att skapa ett julkort online eller att skicka ett MMS/SMS. Men jag kan bara inte låta bli att år efter år ta mig tiden att skriva min egna julhälsningar på mina pappers julkort. Jag tror jag är en av de få i min vänskapskrets som fortfarande gör detta, men det när en speciell känsla att bläddra i min filofax efter adresser till nära & kära och om de inte finns där då folk flyttar på sig, så finna ju alltid hitta.se

Snart åker de på lådan, den röda symboliska postlådan, mina 62 julkort som jag skrivit till mina nära&kära runt om i Världen (ja faktiskt jag skickar till vänner som bor utomlands också) och jag tror att varenda en av dem jag skickar till uppskattar just att få ett litet kort som dimper ner i brevlådan lagom innan julafton knackar på dörren. Man blir liksom glad av det här hederliga och old fashion traditionerna (typ som att spela boll på gården med grannbarnen istället för att bara sitta på en Ipad eller att faktiskt träffats personligen med en vän istället för att bara maila eller sms:a) att de lever kvar och inte bara ett tag utan många år till eller att de faktiskt aldrig dör ut, trots alla moderniterter och inovationer vi går igenom ständigt i jakten på det nya spännade…. Jag lovar att jag alltid kommer skicka minst ett par julkort varje år i alla fall!

Natalia Folbrycht
Svensk-polska, bosatt i underbara Prag. Jag drivs av utmaningar & galna upptåg. Händer det inget, så ser jag till att det gör det! Före detta Elitfotbollspelare som alltid haft ett intresse för att göra affärer & upptäcka världen!

Liknande artiklar

2082

951

annons:

Inga kommentarer

Lämna en kommentar