Gillar

Gillar

av -
1357
Kate Winslet
Av Britta Rossander

Det dyker upp små pärlor inom alla produktkategorier inom skönhets-vård och här är några av de som vi på redaktionen har fallit lite extra för.

 

 

Verksam mot trött hy

Lancômes nya version av serumet Visionnaire med tillägsnamnet LR2412 4% CX absorberas snabbare, gör huden mjukare och ger lyster. Ansiktet utåt för Visionnaire är vackra skådespeleskan Kate Winslet var fantastisk hy kommer från nogrann, daglig vård. Pris 30 ml 695 kr.

MorrisLuca_50
MorrisLuca_14
MorrisLuca_13

Användarvänligt

Det tog två år av utveckling, men nu finns de att köpa – makeupborstarna från Morris & Luca. De finns i 19 olika modeller, är handgjorda och riktigt bra. Ägarna är ett syskonpar och namnet på företaget kommer från namnen på deras hundar. Deras borstar fyller ett gap på marknaden – bra borstar till bra pris och med en sortering där du lätt kan hitta ditt favoritkit. Priser från 125 kr till 275 kr.

Vernis-775_Star

Vacker färg

Ett lack som vi på redaktionen fallit för är Diors mustigt röda nummer 853 Massaï som ingår i höstens look Trafalgar Red och matchar perfekt till läppstiftet Rouge Massaï. Pris 260 kr.

Egen tid

L’Occitane har lanserat en serie för avslappning och återupplivning av trött kropp och själ. Relaxing Rituals badsalt, duschgel, kroppslotion och aromaolja passar för en njutningsfull stund i badrummet. L’Occitane har sedan 1976 bevisat doftens positiva påverkan på människans humör och beteende och visst känner man sig oerhört mycket mer tillfreds med livet efter att ha njutit av produkternas underbara dofter. Priser från 145 kr.

20140603104456-(1)

Present till mannen

Bvlgari Man in Black, en modern neo-Orientalisk doft med tobak, tuberose, läder och tonkabönor i kompositionen. Doften är manlig, varm, dramatisk och förförisk och passar särskilt bra för kvällsbruk. Pris 60 ml Edt, 720 kr.

Redaktion
I Magasinet KVINNA hittar du alltid flera inspirerande kvinnor som delar med sig av sin historia och sina favorittips. Kvinnor som vågat, satsat och lyckats. Magasinet KVINNA är också en härlig mix av skönhet, mode och livsstil. Vi erbjuder en till bredden fylld tidning med välskrivna och läsvärda artiklar, reportage och spännande fotojobb med allt från de senaste makeup- och modetrenderna till historierna om de ledande modehusen och starka profilerna. Vi bjuder även på en mix av lyxiga smycken och klockor. Magasinet Kvinna Grundad år 2008

Liknande artiklar

2231

999

annons:

Inga kommentarer

Lämna en kommentar