Drömmöbeln just nu…

Drömmöbeln just nu…

av -
1080
Arbetsro och produktivitet på snyggaste skrivbordet

Jag har hittat mitt drömskrivbord, jag kommer att införskaffa detta nästa gång jag kommer till Sverige. Det är Design House Stockholm som gör det och det går at köpa på Lännamöbler online också. Arco som skrivbordet heter är ett skrivbord skapat av den amerikanska formgivaren Chuck Mack för Design House Stockholm. Bordet består av benbockar i massivt trä, en ram av trä med en utdragbar låda och överst en 8 mm tjock skiva av härdat glas. Jag tycker om att mixa möbler i mitt hem och det här skrivbordet kommer ge mitt hem lite mera skandinaviskt touch bland mina öststats prylar :)

Bara att sätta sig och jobba hemifrån en dag vid detta skrivbordet, jag kan redan känna hur produktiv jag skulle kunna vara…

Skulle jag fått välja skulle jag vilja spetsa upp det ljusa skrivbordet med min drömstol som jag försökt få tag i ett par år, men den är slutsåld och tillverkas inte längre. Men hoppet ger aldrig upp och en dag skall jag ha stolen i mitt hem med. Stolen kommer från Kartell och heter Mademoiselle. Den utkommer årligen i en version med någon känd designer, den leopardmönstade jag älskar är så klart i samarbete med Dolce&Gabbana. Stolen är designad av en annan favorit bland lampor eller kranar till hemmet nämligen Philippe Starck.

Det är exakt denna kombination av stilar jag gillar lite edge som rör om i grytan!

Snyggaste stolen, frågan är bara om man skulle tagit den svart benade eller den transparenta...
Snyggaste stolen, frågan är bara om man skulle tagit den svart benade eller den transparenta…
Natalia Folbrycht
Svensk-polska, bosatt i underbara Prag. Jag drivs av utmaningar & galna upptåg. Händer det inget, så ser jag till att det gör det! Före detta Elitfotbollspelare som alltid haft ett intresse för att göra affärer & upptäcka världen!

Liknande artiklar

2141

977

annons:

Inga kommentarer

Lämna en kommentar