Dorothea.London- The Art Voyage

Dorothea.London- The Art Voyage

av -
851

”Gräv där du står”!

Vi hade varit på en tjej resa i Bodrum ,Turkiet och satt på planet hem. Ulrika min kloka vän,  satt och uppmuntrade mig att ta till vara på allt jag har gjort och allt jag har lärt mig i livet,  och starta någonting eget. Jag kommer ihåg att jag gillade hennes uttryck och att det spratt till någonstans där inne i hjärnan men jag hade ingen aning om vad fan hon snackade om….

Hade detta varit en film hade den börjat med samtalet på flygresan och sen klippt till ett år senare….där jag står i köket med min nya vän Dorothy och väntar på ett par svenska tjejer som är inbjudna till  lunch.

 Detta var  inte vilken lunch som helst utan en lunch då jag skulle  bolla min – ny-uppgrävda-från-under-mina-fötter-ide  med Anna , Clara och Lisa nämligen mitt nya projekt  ”The Art Voyage – Dorothea.London” ! Samtidigt skulle vi testa maten som Dorothy lagat eftersom hon ska starta en egen cateringfirma. Dessa tre damer är världsvana, intelligenta, intresserade och framförallt snälla.  Så fantastiskt snälla att ställa upp för någon dom inte känner. Maten var underbar och  hysteriskt nyttig och Dorothy var  så stolt. Vi fick till en diskussion om priser och program,  målgrupper och planering. Det kändes rätt och bra och min gamla kompis intuitionen sa JA!

Martina Domonkos-Klemmer
När man har bott i många länder och lärt sig lika många språk, när man har kompisar utspridda över världen, mamma och pappa i Småland, en bror i Stockholm och en syrra i Paris , då kan livet lätt bli lite splittrat . Konsten blev min Kompis och min räddning i detta kaos. Jag använder den som Karlssons Klister för att få ihop alla bitarna. Det kanske blir mitt livs mästerverk ? Skriver från Londons Notting Hill där jag bor med min Yves och våra 3 barn.

Liknande artiklar

1756

834

annons:

Inga kommentarer

Lämna en kommentar