Bästa (tränings) tightsen!

Bästa (tränings) tightsen!

av -
4302
(Bilden tagen från www.aimn.se)

Jag vill tipsa om ett par träningstights som jag just fått hem, de finns bara att beställa på nätet på sidan www.aimn.se och konkurransen är stenhård bland alla sportsmärken och även andra klädeskedjor och desginers som satsar på sportinspirerade kollektioner, se bara på Alexander Wang for H&M eller andra märken som Stella McCartney for Adidas .

Det är en djungel där ute, själv äger jag säkert ett 30-talet tights i alla dess matrial och färger, men jag vill lyfta upp det svensk märket Aim’n som är baserat i Småland och säljer dessa sköna och snygga tightsen som man både kan använda i att träna i eller att bara hänga på stan. Det bor en liten patriot i mig, fastän ajg älskar de bling blingande inspirationen från öststaterna eller de moderna influenderna från väst.

Sedan jag fick hem mina så används de flitigt än så länge. De sitter som en smäck och känns som ett second skin. Midjan är bred i resåren, vilket jag tycker är en av de viktigaste detailjerna när jag letar tights och de sitter inte så långt som många andra tights gör i heller. För de som letar riktigt hög modell, så har de även en som heter High Waist.

Jag har de leopardfärgade och för de som känner mig är absolut inte förvånade då jag är tokig i leopard, men jag skall sätta mig i veckan och klicka hem de som heter Camo för att utöka min tights sektion (för det behöver jag ju verkligen…)

Liknande artiklar

2082

951

annons:

Inga kommentarer

Lämna en kommentar