Av Vera Hörfors

dagmar1

Modecykeln nr 1

Svenska modeshuset House of Dagmar har tillsammans med Themocracy nu skapat den coolaste cykeln på marknaden, handgjord i Milano av den legendariska Rossignoli-familjen. Färgen är Art Deco-grön och med House of Dagmars karakteristiska mönster. Sadeln och styret är såklart gjorda av högkvalitativt Brooks-läder. Det är en leveranstid på ca 6 veckor då de bygger varje cykel på beställning. Vad den kostar? 9 000 kr och för 699 kr extra får du en treväxlad cykel.

HS2

Svenskt märke

Happy Sweeds startades i New York när grundarna Ramzi Laarif och Rodney Lacey var där på semester 2004. Deras koncept är att designa unisexparaplyer med personlighet och av hög kvalité. Varje paraply har en tanke och en historia bakom sig vilket reflekteras i hur de döper varje paraply, som Sky Lake, Saint Martin och inte minst Brooklyn Bridge. Du kan hitta paraplyerna på Nelly.com, VOLT och Haberdash. Pris 399 kr.

voluspa_maison_jardin_metallo_amaranth_jasmine_248_kr

Vardagslyx

Det klassiska och lyxiga märket Voluspa har i sin kollektion Maison Jardin gett sina klassiska dofter nytt format. Inspirerade av vintageblommor, frodiga trädgårdar och tidigt 1900-tal ger de dofterna nya eleganta förpackningar. Voluspa har lyckats ta vardagslyxen till en hel ny nivå. Pris 169 kr – 248 kr.

Notizbucher verschiedene Gr+Â+fen

Ordning och reda på hösten

Höstterminen är här och visst saknar man att få välja pennor, suddgummi, pennskrin och bokpapper? Och känslan av att skriva för hand? Den är oslagbar! Leuchtturm1917 har ett brett utbud av högkvalitativa skrivböcker och skrivbordsprodukter i en mängd olika färger. De gör det verkligen lätt att hitta egna favoriter! Och så har de även närmare 100-års erfarenhet! Skrivböckerna finns med och utan ränder. Pris A6-skrivbok ca 109 kr, A5-skrivbok ca 155 kr och A4-skrivbok 259 kr.

Kosta Boda + Sara Woodrow = Sant!

Kosta Boda har inlett ett samarbete med en ung, kvinnlig formgivare, Sara Woodrow (även kallad för SMÄM). Kollektionen består av tre serier handgjutna glasplattor, dekorerade med Saras karaktäristiska målningar – The Ladies, In a Storm och Face of Colours. Såväl glas som träställning är tillverkade i Småland, i hyttan i Kosta respektive hos Kautto Design i Långasjö. Kollektionen är kvinnlig, glamourös och med oväntade färgkombinationer. Spana gärna in hennes verk på smäm.se och glöm inte att ge henne en like på facebook (facebook.com/smam.se) för inspirerande uppdateringar.

Redaktion
I Magasinet KVINNA hittar du alltid flera inspirerande kvinnor som delar med sig av sin historia och sina favorittips. Kvinnor som vågat, satsat och lyckats. Magasinet KVINNA är också en härlig mix av skönhet, mode och livsstil. Vi erbjuder en till bredden fylld tidning med välskrivna och läsvärda artiklar, reportage och spännande fotojobb med allt från de senaste makeup- och modetrenderna till historierna om de ledande modehusen och starka profilerna. Vi bjuder även på en mix av lyxiga smycken och klockor. Magasinet Kvinna Grundad år 2008

Liknande artiklar

2293

1010

annons:

Inga kommentarer

Lämna en kommentar