Supertaggad att dansa, stukar foten efter en kvart!

Supertaggad att dansa, stukar foten efter en kvart!

av -
1323

Nu har vi, jag landat, i Sverige igen, efter en kort, intensiv, glädjefylld, känslosam, vrickad, minnesväckande och intrycksfylld helg i London. Att besöka platser, som jag besökte nästan dagligen under många år och att minnas mina år, min tid, alla de år som jag bodde, arbetade, pluggade, och levde mitt liv här. Minnen som plötsligt kommer tillbaks, som lagts åt sidan för ett tag, för att få vila och bearbetas. Och nu när de dyker upp känns helt ok, utan massa drama och starka känslor, utan finns där bara helt plötsligt med acceptans och förståelse, förlåtelse. Och jag behöver inte vara där igen, 15 år yngre och i samma känsla och tanke. Utan nu ser jag minnet på håll, och känner kärlek, sorg, tacksamhet, glädje och tackar för att jag faktiskt minns och att allt är precis som det ska. Och känner tacksamhet för mina erfarenheter och de beslut jag tagit i mitt liv och ångrar ingenting. 

körde hårdträning innan Londonresan som uppvärmning;)
  
Carro och Carro på tåget mot Victoria station
   

Jag och Sara redo att skynda till hotellet för ombyte och sedan snabbtaxi till Gaucho restaurant på Swallow street
 
Goda drinkar och god mat får oss att le så här mycket!
   

Efter en kvart på Cuckoo club så trampar jag snett i höga klackar i trappen! Vad gör man inte för att bli buren av dörrvakten till taxin??;)

Efter en dag av shopping och mycket promenader så var det bara att bita ihop, lite bandytejp och ett glas vin så var jag redo för en kväll/natt på dansgolvet igen! och herregud vad roligt vi hade!
 
Carro och jag på Gaucho
  
Lördagsbrunch i sköna Sloane square. Farmers market och prosecco provning
  
Hemma igen och målar inför utställning. Tarzan sover vid fötterna när jag står och målar. Hans kropp helar min stukade fot:)
  
Kärlek!!
 

Jessica Gambhira Bergström
Född i Sandviken, cyklade överallt, cyklar fortfarande! Flyttade till London efter destruktiva tonår och bandymålvaktskarriär. Stannade 12 år i Englands huvudstad och utbildade mig inom personlig träning, inredning och arkitektur, scenografi och till bildterapeut. Vann det prestigefyllda The Linbury Prize och ett kontrakt med The Royal Court Theatre och The National Theatre. Arbetade som bildterapeut inom rättpsykiatrin. Vinner tävlingen She's Got The Look och får kontrakt med KappAhl och Mikas. Öppnar cafe på Riddargatan nu i april 2015 med fokus på ekologiska råvaror. Slutar aldrig måla och ställer ut!

Liknande artiklar

2562

2273

annons:

Inga kommentarer

Lämna en kommentar