Höstmys på Sandhamns Seglarhotel

Höstmys på Sandhamns Seglarhotel

av -
1637

Är nyss hemkommen från en fantastisk helg på Sandhamns seglarhotell som faktiskt var fullbokat över helgen! Det var supertrevligt att se, speciellt då Sandhamn främst ses som en sommardestination.

bild 1bild 2

 

 

bild

 

 

Fredagen började med en middag med vänner i deras trevliga resturang, lördagen avnjöts på rummet som hade en egen bastu och söndagen hängde vi på spat och tog en löptur runt ön. Anser att detta var en perfekt mix utav både vila, njutning och en dos för att tillfredsställa det social behovet.

Detta var min första gång på Sandhamn och fick en viss känsla av att det påminde mig om Torekov, idylliskt sommarställe med fåtalet invånare på vinterhalvåret, jag tror det bor ca 90 personer där året om. Hotellet hade utmärkt service med oerhört trevlig personal och de hade även lyckats få till den här mysiga hemma känslan som inte alltid är så lätt att få till. Jag kan varmt rekommendera ön i sin helhet med dess natur, hotellet & spat med deras nya bastuflottar som är värt ett besök (man får gå i morgon rock i blåsten för att ta sig till flotten och värma sig)
, men mest av allt så åt jag världens godaste mörka bröd gjort på filmjölk och sirap! Normalt sätt håller jag mig undan brödet, men det var helt omöjligt att göra detta på frukosten här!

Mitt tips är; åk till Sandhamn under vinterhalvåret istället på på sommaren, ni får ett trevligt höstmys och slipper alla andra turister som inte förstått än, vad Sandhamn har att erbjuda under vinterhalvåret!

 

 

 

Liknande artiklar

2529

2247

annons:

Inga kommentarer

Lämna en kommentar