Bjuden på lyx eko spa till Frankrike!

Bjuden på lyx eko spa till Frankrike!

av -
1553

Imorgon åker jag till Frankrike och La Gacilly. Där ligger Yves Rocher’s Eko-hotell-Spa och där ska jag tillbringa de kommande 3 dagar och nätterna.

I all renoverings, uppstart, starta eget, cafe och catering kaos så sätter jag mig på ett flyg ifrån, och mot något helt annat! Dagar av lugn, tid med mig själv, behandlingar, plåtningar, upptäckande av den franska landsbygden och den franska maten. Eko spa låter ju så passande på något sätt när jag tänker på vad vi vill med vårt cafe och våra mål kring den miljö vi vill skapa. Så jag ser verkligen den här lilla utflykten som precis den utflykt jag just nu behöver. En tid att landa, andas, reflektera, inspireras, känna och tillåta, med mig själv och för mig själv.  

http://www.lagreedeslandes.com/uk/acces.php

Vi provar oss fram för fullt med olika kombos och den här underbart gröna och goda vegansalladen hamnar absolut på vår meny!
  
Räkmacka a la Lilla Ekot kanske!? fortsätter prova och äta!!
  
Chokladrawbollar rullade i gojibärspulver
  
Onsdagens cateringuppdrag på No 18 office & lounge
  
Rawbollar i massor!!
      
Provade något nytt, igen, och det blev smaskens! Mörk chokladdoppade spirulinatoppar
  
Idag kom vår efterlängtade disk! Och den är precis som vi hade hoppats!
 

Jessica Gambhira Bergström
Född i Sandviken, cyklade överallt, cyklar fortfarande! Flyttade till London efter destruktiva tonår och bandymålvaktskarriär. Stannade 12 år i Englands huvudstad och utbildade mig inom personlig träning, inredning och arkitektur, scenografi och till bildterapeut. Vann det prestigefyllda The Linbury Prize och ett kontrakt med The Royal Court Theatre och The National Theatre. Arbetade som bildterapeut inom rättpsykiatrin. Vinner tävlingen She's Got The Look och får kontrakt med KappAhl och Mikas. Öppnar cafe på Riddargatan nu i april 2015 med fokus på ekologiska råvaror. Slutar aldrig måla och ställer ut!

Liknande artiklar

2562

2273

annons:

Inga kommentarer

Lämna en kommentar