"A weekend in Belin - forever in you heart"

I början av september åkte vi till Berlin. Jag, Alexander, Martina, Markus, Victoria och Andreas.

Varje år hålls en ”teknikmässa” i Berlin och mannen (alex) Markus och Andreas äger ett bolag som säljer väggfästen så grabbarna åker dit varje år för ny inspiration och för att knyta nya kontakter! Vi kvinnor hänger inte med på mässan utan brukar upptäcka Berlin, det finns alltid något nytt att se och göra!

Här kommer lite fakta om mig, jag älskar fika! Verkligen ÄLSKAR fika! Vad jag gör i Berlin är att att jaga efter den perfekt skummade cappuccino´n och provsmaka nya chokladpraliner…

Den där morgonen på STARBUCKS slutade dock inget vidare. Vi var stressade, morgontrötta och i stort behov av frukost så vi tog det ställe som låg närmast hotellet. Vi beställde och tog med oss frukosten till de små borden precis utanför vid gatan (mys!) men efter ett par sekunders smuttande på min cappuccino upptäckte jag en liten vit larv vid koppen. Puttade ner den och återgick till frukosten. Efter någon sekund hittade jag ytterligare en liten larv på marken när jag rättade till bordet och sedan landade det en på min axel. Då förstod jag att det föll larver ifrån taket. Förmodligen någon död fågel som blivit föda för de små vita.

Vi tog vår frukost och satte oss inomhus. Vi är inte äckelmagade med någon måtta får det vara!

Berlin har något för de flesta, kultur, uteliv, historia, god mat, bra temperatur in på hösten, shopping för alla plånböcker! Efter två omgångar i Berlin är jag nu lite sugen på London och Prag. Finns det något bättre än att resa?

SAM_1296

SAM_1298

SAM_1244

SAM_1245

SAM_1260

 

 

Liknande artiklar

2484

2201

annons:

Inga kommentarer

Lämna en kommentar