Vardagsbling i höstmörkret!

Vardagsbling i höstmörkret!

av -
736
Det finns att hitta små mysiga platser i Visby utan strandskvalp också!

Spännande att vara igång här! Hoppas verkligen kunna dela mina tankar här, med dig som kanske funderar över liknande saker. Kanske går du just nu och funderar på att bryta upp, byta hjulspår och alla andra liknelser?

Det är många fler än jag, som suttit där på Gotlandsfärjan hem efter sista semesterdagarnas slut och bara velat kliva av och stanna på obestämd tid!..  Men det är mycket som ska gå i lås, jobb och boende och… Men förstås gäller det att bestämma sig, och också vara beredd på att sommaridyllen inte riktigt är sig lik mitt i november när de där andra åkte hem till fastlandet och vi som blev kvar får kryssa mellan stängda butiker, stängda restauranger och inte en kotte i synhåll på Stora torget mitt på dagen…

Jag var nere med familjen ett sportlov, det regnade nästan varje dag, snö fanns det ingen och snålblåsten ven. Och stortrivdes!

Något jag peppat mig med, andra vintermörka dagar, andra vintrar. Blev dessutom ”varnad” av en bekant att den andra vintern som helårsboende på ön är det svåraste..! Och det stämde nog :-)

Fast det hindrar ju inte känslan, att är det något man behöver i det grå, så är det väl en riktigt schysst paljettkläning?!

Här är några kul från HM, som dessutom har ett pris som gör att de går att nöta på till vardags också!

Skulle lätt se humöret gå upp över grådis-gränsen i någon av de här!

Hur klär du dig för att hålla energin uppe så här års?

kram Lina

annons:

Inga kommentarer

Lämna en kommentar