Modevisning och MINI event

Modevisning och MINI event

av -
1141

Igår var en fullspäckad kreativitetens dag! Började med ett skönt träningspass. Sedan var det dags att färdigställa menyn för kommande onsdags event på Jaber på Strandvägen. Höganäsgruppen bjuder in till vernissage och vi (Lilla Ekot) står för tilltugget. Ska bli så roligt att skapa en matinstallation! Har trädgårdstema, ekologiskt och nyttigtheter! På eftermiddagen lyckade jag tajma in ösregnet när jag cyklade till Strandvägen och Jaber för att prova kläder till kvällens modevisning. Uppfriskande och oerhört snabb cykeltur kan jag lova! Modevisningen var i Solna, i MINIs showroom. De hade ordnat ett lyxigt event för nätverket 4 good, så det var nog över 200 kvinnor på plats. Jag visade kläder för Jaber på Strandvägen. Hade enkelt kunnat tagit med mig alla plaggen hem:) 

Middagen blev även den en mini;) en mini kräftskiva och ett gott vitt vin. Sedan blev det In treatment boxen och sängen! 

Have a fabulous weekend!! 

DKNY och Alexander Mcqueen var några av plaggen jag visade
  
Fanns även mycket kläder med färg:) Love forever visade sin senaste kollektion
  
DKNY style
  
Finemangmiddag en torsdag som denna!
  
Vackra blommor från Sam
 

Jessica Gambhira Bergström
Född i Sandviken, cyklade överallt, cyklar fortfarande! Flyttade till London efter destruktiva tonår och bandymålvaktskarriär. Stannade 12 år i Englands huvudstad och utbildade mig inom personlig träning, inredning och arkitektur, scenografi och till bildterapeut. Vann det prestigefyllda The Linbury Prize och ett kontrakt med The Royal Court Theatre och The National Theatre. Arbetade som bildterapeut inom rättpsykiatrin. Vinner tävlingen She's Got The Look och får kontrakt med KappAhl och Mikas. Öppnar cafe på Riddargatan nu i april 2015 med fokus på ekologiska råvaror. Slutar aldrig måla och ställer ut!

annons:

Inga kommentarer

Lämna en kommentar