Magasinet KVINNA har valt ut några av de snyggaste plaggen och de
läckraste acessoarerna.

Av Britta Rossander

BurberryProrsum_ss15_022

Visningarna som presenterade vinterns varmaste mode under de internationella modeveckorna var fyllda av vackra plagg i päls och läder.

Att pälsen sedan flera säsonger är tillbaka i modebilden råder det inget tvivel om. Även det släta lädret har sin givna plats, framför allt för accessoarerna.

Intressant är att det långhåriga är på stark frammarsch igen, senast de långhåriga kapporna hade sin glanstid var under slutet av 1980-talet. Nu är räv i olika former tillsammans med Kalganfår och Tibetlamm hett igen. Detta är material som tillåter betydligt mer lekfullhet i formgivningen är den traditionella minken.

Att färga materialet ton i ton med de vävda partierna i en outfit gör att päls och skinn får en ny plats i modet.

En handväska där ena sidan är täckt av mink eller räv gör den spännande och ett bälte i färgad kohud på en kappa är en extra accent.

Burberry Prorsum, ready-to-wear SS 2015.
Burberry Prorsum, ready-to-wear SS 2015.

 

Tom Ford, ready-to-wear FW 2014.
Tom Ford, ready-to-wear FW 2014.

 

Att pälsen sedan flera
säsonger är tillbaka i
modebilden råder det
inget tvivel om.

 

Att färga materialet ton i
ton med de vävda partierna
i en outfit gör att päls
och skinn får en ny plats i
modet.

 

Topshop Unique, ready-to-wear FW 2014.
Topshop Unique, ready-to-wear FW 2014.

 

Sonia Rykiel, ready-to-wear SS 2015.
Sonia Rykiel, ready-to-wear SS 2015.
Redaktion
I Magasinet KVINNA hittar du alltid flera inspirerande kvinnor som delar med sig av sin historia och sina favorittips. Kvinnor som vågat, satsat och lyckats. Magasinet KVINNA är också en härlig mix av skönhet, mode och livsstil. Vi erbjuder en till bredden fylld tidning med välskrivna och läsvärda artiklar, reportage och spännande fotojobb med allt från de senaste makeup- och modetrenderna till historierna om de ledande modehusen och starka profilerna. Vi bjuder även på en mix av lyxiga smycken och klockor. Magasinet Kvinna Grundad år 2008

annons:

Inga kommentarer

Lämna en kommentar