Efter ett par dagar av halsont känns det som om det sakta börjar ge med sig! I’m back.

Graviditeten gör skumma saker med min aptit och kropp, jag har enorma cravings på glass och det är nytt, jag föredrar fika eller smågodis. Jag har ännu inte gått upp så mycket i vikt men däremot är min byst större än någonsin, jag är en liten kvinna med 36 i strl och 70E i byst, just nu är jag 38 i strl och 70H – sweet Jesus! (i andra modeller G-kupa) Men de sitter än så länge där dom ska, vi får väl se hur det blir med den saken när babyn väl hittat ut!

image

Den här skönheten är från märket Chantelle och butik Twilfit. Jag är väldigt petig med min underkläder och bär bara undekläder som jag känner mig snygg i! Alla mina bh:ar är ifrån wonderbra och trosor hanky panky, enligt min mening de bästa och sexigaste underkläderna. Eftersom jag nu är större om bysten än någonsin har jag letat länge efter en sexig, bekväm bh och igår fick jag proffshjälp av personalen i butiken. Tack Twilfit!

Evelina Palmer
Evelina Palmér är 26 år och har som ledord i livet - att våga! - Jag har aldrig ro att vara på ett & samma ställe någon längre tid utan måste upptäcka nytt, göra nytt, träffa nytt! Ärlighet och spontanitet är bloggens ledord och här blir inget tråkig vardag.

annons:

Inga kommentarer

Lämna en kommentar