Weekend

Weekend

av -
1324
Av Vera Hörfors

Kropp och själ behöver lite extra kärlek när hösten närmar sig. Vi ger dig de smartaste och skönaste tipsen som du behöver för din höst-weekend.

Carl-gustaf-waxed-front

Carl-Gustaf!

Sandqvist lanserar en helt ny khakifärgad serie som fått namnet Waxed Canvas. Som namnet antyder är kollektionen tillverkad i en slitstark vaxad bomulls-kanvas som är vattentålig. Serien består av fem olika modeller. Perfekt för höstens eskapader är rymlige ”Carl-Gustaf”, 1 995 kr.

SPA2

Sveriges bästa spa

Ännu en gång prisas Falkenberg Strandbad för sitt spa. Enligt World Travel Awards platsar spa:et in under Best Leading Spa Resort. Vackert inrett med marmor, kristallkronor och storslagen havsutsikt. Med sköna, professionella och avkopplande behandlingar som följs av avkoppling i ett eldrelaxrum framför en öppen brasa. Perfekt höstresmål.

airbnb_vertical_lockup_print

Personligt boende

Vet du inte var du ska bo? Trött på opersonliga hotellrum? Genom Airbnb kan du enkelt hitta ett perfekt och unikt boende helt i din egen stil. Med över 500 000 privata boenden i 192 länder och över 34 000 städer att välja på. Ett kul sätt att resa på! Kolla in deras hemsida www.airbnb.se eller ladda ner deras app med samma namn.

dr_bronners_liquid_soaps_family

 En produkt – oändliga användningsområden!

Är man ute och reser så är multifunktionella produkter optimala. Dr. Bronner’s Castile Soap 18-in-1 kallas för ”rengöringarnas schweiziska armékniv”. Den finns i åtta dofter så kombinationerna och användningsområdena är därmed oändliga! Schampoo, ansiktsvätt, badolja, tvättmedel, mm. Dessutom är de biologiskt nedbrytbara, ekologiska och växtbaserade! Pris: 59 ml, 39 kr, 236 ml, 90 kr & 473 ml, 125 kr.

Redaktion
I Magasinet KVINNA hittar du alltid flera inspirerande kvinnor som delar med sig av sin historia och sina favorittips. Kvinnor som vågat, satsat och lyckats. Magasinet KVINNA är också en härlig mix av skönhet, mode och livsstil. Vi erbjuder en till bredden fylld tidning med välskrivna och läsvärda artiklar, reportage och spännande fotojobb med allt från de senaste makeup- och modetrenderna till historierna om de ledande modehusen och starka profilerna. Vi bjuder även på en mix av lyxiga smycken och klockor. Magasinet Kvinna Grundad år 2008

Liknande artiklar

1166

4843

annons:

Inga kommentarer

Lämna en kommentar