Klockor

Klockor

av -
2271
Av Britta Rossander

För många är en extra fin klocka en njutning för ögat. Många av klockorna som är nya för i höst har boetter tillverkade i blandade metaller. Designmässigt skiljer sig de mest kvinnliga modellerna kraftigt från de sportiga och de små klockorna blir allt mer populära.

Förförande glitter

Miranda_Kerr_Swarovski_Fall_winter_1415_br__campaign_in_New_York

Swarovski blandar på ett suveränt sätt ljus, glitter och glamour och skapar på så sätt sin egen stil. I höstens kampanj är det supermodellen Miranda Kerr, fotograferad av Steven Meisel, som fått uppdraget att förkroppsliga den moderna, mångfaceterade kvinna som väljer Swarovskis smycken. Här bär Miranda smycken ur nya serien Bound.

Stor storlek

01_752_7698_4164_TS

Oris, varumärket som endast tillverkar ur med mekaniska eller automatiska ur, har just lanserat en kollektion bestående av klockor för elitflygare. Först ut är Big Crown ProPilot Day Date som har en boett med en diameter på 45 mm. Igenkänningstecken för Orisklockor är den röda rotorn som är synlig genom bakboetternas safirglas.

Smakfullt för handleden

Baume-et-Mercier-Linea-strap-dark-chocolate

Det Schweiziska klockmärket Baume & Merciers model Linea har funnits med länge och är sedan den kom fortfarande en av deras populäraste modeller. Höstens nyhet är denna vackra kombination av guld, stål, lackat läder och rips döpt till Chocolate.

Choklad

MI1057PVP22760

Klocka i stål med gulddetaljer och 48 diamanter. Urtavlan i den 38 mm stora boetten, som är vattentät till 100 m, är vackert chokladfärgad. Modellen kommer från Maurice Lacroix.

Som ett smycke

BASELWORLD2014_424.27.33.60.52.001_De_Ville-32.7mm_Prestige_

En av de sötaste damklockorna just nu är Omegas De Ville Prestige Butterfly med en boett som är 32,7 mm i diameter och med en boettring dekorerad med diamanter. Viktigt att notera är att det i boetten sitter ett automatiskt Co-Axialverk.

Multifunktioner

T081_420_97_057_00

Tissot T-touch utökar familjen med T-race. Läcker klocka i kolsvart och koboltblått. Elva specialfunktioner går att sköta vid tryck på urtavlan. Boett är i aluminium vilket gör den extra lätt.

Elegant resenär

GP_Traveller_WW.TC_Pink_Gold_PR2

Girard-Perregaux Traveller WW.TC med boett i roséguld är det nyaste beviset på det eleganta resandet som sedan 1791 varit en av Girard Perregaux specialiteter. Klockan är den perfekta presenten till den man som har allting och som ständigt är på resande fot.

En sträng av guld på lyran

Image3

Filippa K är senast ut i raden av designers som också formger smycken. Under oktober kommer de att levereras till utvalda butiker. Smyckeskollektionen är resultatet av ett samarbete med den tyska guldsmeden Saskia Diez och innehåller ringar, armband, halsband och örhängen i 18 k guld och silver i prisläget 700 kr upp till 3 900 kr.

Redaktion
I Magasinet KVINNA hittar du alltid flera inspirerande kvinnor som delar med sig av sin historia och sina favorittips. Kvinnor som vågat, satsat och lyckats. Magasinet KVINNA är också en härlig mix av skönhet, mode och livsstil. Vi erbjuder en till bredden fylld tidning med välskrivna och läsvärda artiklar, reportage och spännande fotojobb med allt från de senaste makeup- och modetrenderna till historierna om de ledande modehusen och starka profilerna. Vi bjuder även på en mix av lyxiga smycken och klockor. Magasinet Kvinna Grundad år 2008

Liknande artiklar

1130

4802

annons:

Inga kommentarer

Lämna en kommentar