"I need a note that says - do remember to bring your notes"

Här hemma är vi inne i en inredningsfas till MAX! Det är ingen hejd på det och det är svårt att få ett slut på det jag nu skulle kalla elände!  Det är saker överallt och ingenstans. Ett rum är fullt av stolar och matbord som skall skeppas iväg, ett annat rum är helt tomt!

Jag är en ”list-person”, alltså en person som har listor för allt! När det kommer till shopping är listorna ett måste då jag annars kommer hem med en mängd impulsköp som sedan inte passar in någonstans. Jag måste planera, skriva ner och sedan hålla mig till att enbart köpa det jag skrivit upp!

Idag tog jag en tur på stan i Jönköping för att leta inredning utan lista och vad händer? Jag kommer hem med två små portmonnäer att förvara betalkort och läppstift i med VOGUE & ELLE omslag tryckt på. (Det enda jag saknar nu är en portmonnä med MAGASINET KVINNA tryckt på) Ja, ni ser? Det här är vad som händer när listorna lämnas hemma.. inte en enda inredningsdetalj följde med hem. Jag gör ett nytt försök i nästa vecka då det är lite resor på gång och jag kan titta i lite andra inredningsbutiker och listorna, de ska ligga redo att kryssas av i en av mina nya portmonnäer!

 

Liknande artiklar

1064

4683

annons:

Inga kommentarer

Lämna en kommentar