Rotary Välgörenhets Race

Rotary Välgörenhets Race

av -
1636
The team needs a drummer...

I helgen har jag varit med och kört ett Välgörenhets race for Rotary i Prag.  Det var ett Dragon Boat race där 17 lag deltog och allt från företag som IBM, Oracle och DHL som deltog. Detta var första gången för oss, så vi övade på fredag kväll ihopa.  Jag blev då utsedd till takthållare, första gången kan jag säga. Hur gör man liksom ? :) Teamet bestod av 16 killar och en tjej och jag som drummer. Laget bestod av våra ledare i bolaget, några medlemmar och några av våra samarbetspartners, detta är ett event av mervärde när det gäller att bygga broar kan jag säga. Jag fick också frågan, how can you be the cox for a team full of men…? Ja, vad svarar man på en sån fråga, jag blir lite trött på diskussionen ens. Svaret löd med ett leende på läpparna: Every team need a strong woman ;)

IMG_5242

Vi startade tidigt på lördag morgon och man kör 200 meter och att hålla takten är det viktigaste tydligen. Jag studerade lite på Youtube ang detta innan det var dags. När vi väl körde så var det bara att slå på trumman…

På gång in i båten
På gång in i båten

Vi vann våra 3 först heat och kom till final. I finalen kom vi två…Det här med en andra placering, det var bra jobbat ändå snacket är inte min grej riktigt. Är man där vill man ju vinna så klart. Vi blev slagna av ett gäng som inte såg mycket ut, ni vet man kollar in sina motståndare innan. me de var riktigt bra och medelåldern låg typ på 50 år…Det visade att de tävlat i detta i många år sedan innan. World Class Teamet som vi heter laddar redan för en vinst nästa år istället!

Taktiksnacket...
Taktiksnacket…

Det viktigare är ju inte att vinna (svårt att ens skriva denna meningen med ändå :) )

,utan att i slutändan att pengarna går till välgörenhet…

 

Natalia Folbrycht
Svensk-polska, bosatt i underbara Prag. Jag drivs av utmaningar & galna upptåg. Händer det inget, så ser jag till att det gör det! Före detta Elitfotbollspelare som alltid haft ett intresse för att göra affärer & upptäcka världen!

Liknande artiklar

2334

annons:

Inga kommentarer

Lämna en kommentar