"Ett vackert & välvårdat hår är din bästa accessoar"

I går kväll hade vi visning på Romali (frisörgrossisten mannen äger) med höstens trender inom hår. Det visades både färg och styling. Marita från Grazette var otroligt effektiv med alla tjejerna och gjorde det ”lilla extra” när hon tog upp modellerna framför publiken och gjorde frisyrer på i stort sett allihop. Alltid roligt att få se lite mer än bara färgen. Jag fixade frallor, fika och hälsade välkomna. Sedan försökte jag få till lite bilder men efter det fick fötterna vila lite i en solstol jag hittade på lagret!

Min favorit av de kreationer Marita skapade var den röda med ljusare undertill, älskar effekten av de två färgerna! Och tjejen som står bredvid rödtoppen. Färgen ser nästan svart ut i det ljuset och med min kamera men det är violett! Jag hoppas på att träffa tjejen snart igen så jag kan få till en bättre bild och kan dela den med er, hon fick verkligen en fantastisk färg som passar hennes kaxiga attityd!

Vi hade elever ifrån frisörlinjen på Bäckadahlsgymnasiet i Jönköping som hjälpte Marita med alla färgningar och elever ifrån stylistlinjen på Plusgymnasiet i Jönköping som fixade makeup. 

SAM_1500

SAM_1493

SAM_1492

SAM_1502

SAM_1498

Liknande artiklar

2293

annons:

Inga kommentarer

Lämna en kommentar