”Det ska bli Jönköpings nya vardagsrum”

imageAnne Robertsson har landat i Jönköping som ägare av VOX HOTEL.

 

Driven, ambitiös, ung, envis, viljestark – Jag var otroligt nyfiken när jag tackade ja till presskonferensen och Anne gjorde mig inte besviken.

 

Vid 25 års ålder köpte Anne sitt första hotell utan utbildning eller erfarenhet av branschen. De är få som skulle våga men Anne både vågar och lyckas! Nu, 8 år senare öppnar Anne VOX HOTEL i Jönköping.

Efter en sommar som varit fylld med resande för inspiration har hon landat och invigningen av hotellet den 1:a november var en succé som delades med 300 speciellt inbjudna personer.

Anne är 33 år gammal, VD och ägare av VOX HOTEL som består av 143 rum i olika prisklasser och storlekar. Det minsta rummet är på 10kvm och det största som är sviten är på 80kvm. Sviten är bland annat inredd med badkar med vy över Vättern, bastu med samma vackra vy, matsalsbord mm.

Dom har tänkt efter, trion Anne Robertsson, Ralf Ekblad och Magnus Månsson, alla hotellrum är inredda på liknande sätt oavsett prisklassen. I de mindre rummen har så klart skrivbord, fåtöljer osv. fått flytta ut men sänggavel, lampor, mosaik och inredning i övrigt går i samma kulörer, material som i de större rummen.

image

image

image

image

image

 

 Man har designat hotellet efter mottot: Vardagslyx åt alla och det måste jag intyga att man lyckats med /evelina

 

Liknande artiklar

2293

annons:

Inga kommentarer

Lämna en kommentar