Selfies från de senaste dagarna som visningsbild. Ja, så ser det ut. ”En bild säger mer än 1000 ord”

Här kommer en liten update, vill bara påpeka att detta inte är en ”mammablogg” som det så fint kallas utan en livsstilsblogg och graviditeten är en stor del av mitt liv så kommer det ett inlägg då & då om detta och ev. någon bild på mig!

Sammanfattningsvis består dagarna av tidiga mornar då jag sover dåligt om nätterna och då istället övergått till att slumra en stund framåt eftermiddagarna, mycket fix & trix med makeup – blekhet & viktuppgång är inte en vinnande kombo. Shopping efter kläder att både använda nu & sedan, idag hittade jag äntligen en jacka i scuba material och modellen oversize skepparkavaj (h&m) som dessutom var på rea! (Bild kommer i morgon) En svärmor som rotar i garderoben efter saker som passar och faktiskt hittar ett och annat plagg (TACK för den sköna ponchon!) långsamma promenader med min följeslagare Atlas och jordgubbar i mängder!

Livet har verkligen tagit en vändning, från att ha varit aktiv till max med både dans, tidiga morgonrundor, gym och ta livet lite ”som man känner för” till kraftpaket, (finare ord för rund) en vardag där eftermiddagslur är obligatorisk för att orka med, till klädproblem som faktiskt är på riktigt! Det tar lite tid att vänja sig & acceptera men det är ju för en underbar sak och livet kommer att bli givande på ett helt annat sätt än vad det någonsin tidigare varit!

Bild 24
Fotografering med Danstema 2012!
Bild 26
Dans har varit en del av mig sedan många, många år tillbaka..
Bild 25
..och jag undervisade i det från det att jag var 16 till 23
Bild 27
..jag hoppas kunna komma igång så snart jag orkar efter att pyret är fött. Dansen har alltid gett mig kraft, energi och frihetskänsla! Dessutom håller det mig fit och frisk!

Liknande artiklar

annons:

Inga kommentarer

Lämna en kommentar