Tävlingstokig!?

Tävlingstokig!?

av -
777

Att pressa mig själv till det yttersta är något min vardag och mitt liv alltid genomsyrats av. Efter att ha slutat (väldigt nyligen) att spela fotboll på elitnivå (en stor del av mitt liv jag gärna berättar om en annan gång) har jag börjat fokusera på tävlingar inom styrka och uthållighet. Detta har blivit mitt substitut för fotbollen och ger mig i allafall en del av den dos adrenalin jag behöver i livet.

Nu senast tävlade jag, tillsammans/mot 2500 andra män och kvinnor, i Tough Viking i Stockholm. Ett hinderbanelopp som verkligen prövar ens kapacitet och viljestyrka. Efter nära två timmars smärta och slit genom gyttja, istankar och taggtråd kom jag i mål på en, i många andras ögon, hedrande 25:e plats (förra året var jag 4:a). I mina ögon var det dock ett misslyckande med tanke på att jag kom fyra i samma tävling förra året och trea i ett liknande, om inte ännu tuffare, lopp i Prag.

Ibland är jag dock rädd att min obotliga tävlingsinstinkt snarare stjälper än hjälper… Ja ja, nästa lopp är om en vecka så nu är det hårdträning som gäller. Stjälpandet får jag fundera över en annan dag. Kör bara kör!

Jag hamnade äntligen på prispallen på Reebok Spartan race i Tjeckien!
Jag hamnade äntligen på prispallen på Reebok Spartan race i Tjeckien!

 

Liknande artiklar

annons:

Inga kommentarer

Lämna en kommentar