Nya mål, nya utmaningar…Har du planerat vad du vill uppnå resten av...

Nya mål, nya utmaningar…Har du planerat vad du vill uppnå resten av året?

av -
86
Mitt i swingen...

Solen steker på i Prag, det är 36 grader varmt och denna stad har inget hav eller vind som jag är van vid från Skåne…Jag skall inte klaga, älskar ju solen, men svårt i en storstad.

Vi hade tre dagars ledigt för att det var en bank holiday här i måndags, då passade jag på att planera min höst och vilka projekt jag tänkte ta för mig.

Vaknade upp till denna vyn i Sankt Salvator i Tyskland...
Vaknade upp till denna vyn i Sankt Salvator i Tyskland…

Ett av dem har varit golf ett längre tag, jag har liksom aldrig känt att jag har tiden till det då fotbollen tog all tid, men nu så är det dags. Jag har tagit mitt gröna kort och var i Tyskland i ett par dagar och hälsade på en kompis som spelade golf där på PGA touren, jag passade på att lära mig grunderna och fick ju faktiskt värdefull träning och tips av riktiga proffs.

Alla instruktioner, att hitta rätt poster var inte det lättaste...
Alla instruktioner, att hitta rätt poster var inte det lättaste…

Så nu efter min semester när jag kommer tillbaka till Prag så är det dasgs på riktigt. Varför golf? Av två viktiga anledningar, en av dem är at för att tygla mitt hetlevrade temperament och de andra är att i mitt jobb så är det mycket golf events, där jag ofta deltager, men inte som spelare tyvärr fastän jag får inbjudan till det. Nu skall det bli ändring på detta! Min kompis Jimmy har fått augusti månad på sig att få in mig på golfspåret.

Nästa projekt är min franska. I dagsläget talar jag 4 språk flytande och jag hade tyckt det var kul att kunna 5. Franska har alltid varit min passion, älskar allt med Frankrike och läste franska i skolan i 6 år, så grunderna finns där…Ett litet hinder eller utmaning kommer det att bli i att lära sig franskan från Tjeckiska till Franska, då kursen inte fanns på engelska till Franska. Nå väl, vad gör det, då kommer min tjeckiska bli ännu vassare också J

Så målet är at kunna 5 språk inom ett år, jag har en liten dröm och det är en skola i Frankrike som några av mina vänner gått. Intensiv internatskolan på Rivieran, en dag skall jag åka dit och ta franska till bästa nivån, men nu först fokus på att få igång den. Jga börjar med en intensivkurs i augusti och sedan 2 gånger i veckan fram till mars 2016.

Sedan så skall jag även gå en självförsvars kurs som börjar i September, jag hade inte planerat detta, men jag vann det som ett pris i en tävling jag deltog i förra helgen, jag berättar mera om tävlingen i mitt nästa inlägg…Men jag vann!

Så detta är mina projekt inför hösten och ja jag gillar att planera dem redan nu så att jag kan ladda på min semester inför dem!

Har du satt upp dina mål? Måste man sätta upp mål?

Svaret är upp till var och en, men att inte blicka framåt mot nya utmaningar passar inte mig ! :)

Liknande artiklar

annons:

Inga kommentarer

Lämna en kommentar