Mycket fika blir det!

Mycket fika blir det!

av -
999

Just nu är det fikaresearch som gäller! Söndagens bjudning blev lyckad och vi lärde oss jättemycket om vad vi vill fortsätta bygga vidare med, vilka smaker som gick hem och hur vi fungerar ihop under stress!;) 

Varje dag besöker vi olika fik och ser vad vi vill och vad vi inte vill ha! Igår träffade jag två av deltagarna från tvprogrammet Shes got the look som jag var med i. Sofia var på besök från New York, så Tanja och jag träffade henne på Albert och Jacks på Engelbrektsgatan. Där hade de inspirerande fläktar och en god cappuchino faktiskt! Kaffet och miljön känns som A och O. Idag har vi varit och tittat på espressomaskiner och även beställt kassasystem. Ett litet steg i taget… Solen skiner, så nu blir det faktiskt en kaffe på balkongen istället! Här finns miljön och det goda kaffet också! Och allt smakar ju så gott när man sitter i solen! Och apropå sol, se dokumentären Greklandsresan på SVT play! En sådan varm, kärleksfull och inspirerande film! Varm kram från mig! 

 Här kommer dagens meditationskort! En bra påminnelse för mig just idag:) 

  

 

  

Njuter av Helgas supergoda Margarita cheesecake på balkongen

  

 

Jessica Gambhira Bergström
Född i Sandviken, cyklade överallt, cyklar fortfarande! Flyttade till London efter destruktiva tonår och bandymålvaktskarriär. Stannade 12 år i Englands huvudstad och utbildade mig inom personlig träning, inredning och arkitektur, scenografi och till bildterapeut. Vann det prestigefyllda The Linbury Prize och ett kontrakt med The Royal Court Theatre och The National Theatre. Arbetade som bildterapeut inom rättpsykiatrin. Vinner tävlingen She's Got The Look och får kontrakt med KappAhl och Mikas. Öppnar cafe på Riddargatan nu i april 2015 med fokus på ekologiska råvaror. Slutar aldrig måla och ställer ut!

Liknande artiklar

annons:

Inga kommentarer

Lämna en kommentar