Julstämning i Almedalen

Julstämning i Almedalen

av -
693
Julstämning? nja...

…nej, inte riktigt någon tindrande vinterstämning kanske! Snarare än solig oktoberdag med grön park – härligt! Vinter har vi ändå för länge, så en lång höst gör inget, känner jag. Fördelen med Gotland är just att i oktober kunna gå ut i bara jacka, när släkten norrut har både mössa, vantar och fodrade skor på väg till jobbet om morgnarna..

Almedalen muren

Nu kommer familjen efter årsskiftet tillbringa en hel del tid på fastlandet, som jag lärt mig säga här! Spännande nya projekt på gång, och vi är många som rör sig i en pendling mellan ö och fastland, för att ha en del av båda världar så att säga. Och som det är värt det! En titt på det brusande vinterhavet vid Almedalen säger allt, så här får ni också lite hav!.. :-)

Visby strand

Visby strandenVisby hav

Kram Lina

Lina de Gysser
Retoriker, doktorand i retorik vid Uppsala universitet, utbildad journalist och förläggare på det egna förlaget Leander Publishing. Ö-bo på Gotland sedan 2010 med familj & hus vid östkustens strand. Skriver i en ständig pendlingsrörelse mellan ö och fastlandet gärna tankar om retorik, kommunikation, inspiration, entreprenörskap, litteratur och design.

Liknande artiklar

annons:

Inga kommentarer

Lämna en kommentar