"Let me know if there is anything you need madam"

 

Vi har sovit som två barn i natt. Begravda i lager av täcken, gosiga filtar och med huvudet vilandes på kuddar med perfekt mängd dun. Vi checkade in på hotell i Göteborg igår kväll, en stad som vi båda hyser varma känslor för. Det finns så mycket kärlek här!

Vi bor på en hel del hotell i och med att vi reser och jag kan verkligen rekommendera Hotell Pigalle! Ett av de mest speciella hotell jag bott på och då menar jag speciellt i en bra bemärkelse.

De har unika rum, inredda med heltäckningsmattor i vackra färger (i vårt rum var den vackert guldgul) tunga sammetsgardiner, svarta ramar med vackra foton av kvinnor uppklädda i lite 20-tals stil, pärlhalsband som detaljer på väggarna, tunga överkast, prydnadskuddar med tassels etc etc… man kan göra listan oändlig!

Personalen ger dig ett proffsigt & varmt välkomnande (det är ju tyvärr inte alltid så) och frukostbuffén bjuder på allt möjligt gott och det sätt den presenteras på är en fröjd för ögat.

Plus i kanten är att personalen är klädda i vit skjorta, slips eller fluga, mörka byxor och HÄNGSLEN! Jag möttes enbart av en manlig personal så jag vet inte hur kvinnorna är klädda men jag är övertygad om att de är lika snyggt klädda.

 

Vardagslyx när det är som bäst!

 

Liknande artiklar

annons:

Inga kommentarer

Lämna en kommentar