Har du anmält dig till något lopp i höst?

Har du anmält dig till något lopp i höst?

av -
238
Get down in the mud! Love it! Detta var första hindret...utan 50 stycken...

Det är säsong för lopp…Detta är som små vitaminkickar i mitt liv, att pressa mig själv innan mentalt och under loppet fysiskt och efteråt känna glädjen över prestationen!

11070974_945212812204258_8000160079369911074_o

Denna gången var det ett annorlunda lopp för mig, jag gillar längre distanser och nu var det endast 8 km, men med 50 hinder. Alla hinder var bevakade av soldater som stod och skrev på oss , medan vi kämpade oss fram. Som vanligt är det så missar du ett hinder har du 30 burpees som väntar på dig…Det blev ett par hinder för mig. Hinderna är allt från att krypa i tunnlar, hoppa över staket och betongbyggnader, grodhopp, springa i backar, pilbågeskytte, simma i gyttja eller i en sjö och listan kan göras lång. Jag är bäst på längre distanser så därför var detta en utmaning för mig. Jag har börjat bli van att komma på prispallen i dessa loppen och vann det senaste på 16 km med 30 hinder och jag vet att det finns många som vill slå mig och det är detta so driver mig. Bästa tändvätskan när jag hör detta alltså…

Delar från glada gänget jag sprang ihopa med.
Delar från glada gänget jag sprang ihopa med.

Loppet var intensivt och terrängen var svårsprungen, vi startade kl 9, men hela dagen går det olika heat. Jag vann mitt heat (trots att det var jämt mellan mig och tvåan), men under dagen fanns där en tjej som slog mig med ett par minuter. Hon var yrkesmilitär, så jag kände att det var okej på något sätt att bli slagen av henne denna gången.  Jag är blåslagen överallt, men liksom mördbultad underbar känner jag mig efteråt!

”Jag är blåslagen överallt, men liksom mördbultad underbar känner jag mig efteråt!”

Ett av hinderna
Ett av hindern

Nästa lopp är i helgen och sedan avlöser de varandra här under hösten, den 11 oktober är det största utmaningen som väntar 22 km (halvmaraton) med 30 hinder, det är längsta loppet jag kommer köra hittils…förutom ett lopp jag sprang förra året so var 50 km i terräng och man gjorde det i par, en cycklar och en springer. Min partner ajg hade tagit med mig hade redan deklarerat att han inte ville springa, men för att deltaga var man tvungen att vara två i laget, så jag tänkte ok. Jag sprang de 50 km och han cyklade i terräng och snöoväder, detta tog ca 6 timmar. När vi kom i mål så trodde folk inte att vi var kloka, men var gör man inte för att kunna få vara med i en tävling…:)

Och dessutom så är det så att allt sitter i huvudet och det är bara att bestämma sig. Dessutom vad är 6 timmar av en hela liv…

Det finns massa lopp runt om i Sverige i höst anmäl dig du med för något av dem som en morot för att komma igång med träningen igen!

 

Liknande artiklar

321

283

annons:

Inga kommentarer

Lämna en kommentar