Grön strand

Grön strand

av -
858
Än är det långt till sommaren...

Snart, snart går det att känna vårdofterna men än så länge känns det väldigt långt borta tills vår strandglänta är full med sommargäster, man får säga åt barnen att akta sig för BILAR utanför huset, och kryssa mellan skrindor och cyklar lastade med en hel dags strandliv… Just det är vi lyckligt lottade att inte behöva tänka på, med ett litet hus så nära havskanten och fyra barn känns det alldeles lagom att bara hålla reda på varsin badleksak (regel: ta bara med det du kan bära hem själv! Gäller även mina fikakorgar..!) Blir någon hungrig, kissnödig eller överhettad är det bara att gå upp och hem igen :-)

Ljuvliga chokladpraliner som kom i en presentpåse med denna text....något bra kanske en har gjort ändå? :-)
Ljuvliga chokladpraliner som kom i en presentpåse med denna text….något bra kanske en har gjort ändå? :-)

Har du inte varit i Ljugarn här på gotländska östkusten, finns ett härligt besök kvar! Ljugarn har numer en egen Facebooksida :-)

Härligt att planera för sommarsäsongen, vad ska vi bygga på i år..? :-)
Härligt att planera för sommarsäsongen, vad ska vi bygga på i år..? :-)

kram Lina

Lina de Gysser
Retoriker, doktorand i retorik vid Uppsala universitet, utbildad journalist och förläggare på det egna förlaget Leander Publishing. Ö-bo på Gotland sedan 2010 med familj & hus vid östkustens strand. Skriver i en ständig pendlingsrörelse mellan ö och fastlandet gärna tankar om retorik, kommunikation, inspiration, entreprenörskap, litteratur och design.

Liknande artiklar

annons:

Inga kommentarer

Lämna en kommentar