Julen rusar alltid förbi, känns det inte som om tiden gör det överhuvudtaget? Jag fyller 26 i sommar vilket många av er säkert nu tyst för er själva eller i högan sky utbrister ”Det är väl ingen ålder!” 

Jo, det är ju ett faktum att 26 är en sifferkombination som benämner hur många år jag levt men jag hajar, för en 50+ kan det kanske kännas som rena barndomen!

Hur som, så är fallet och jag har hunnit mycket trots att tiden vill springa om mig, jag har bott i Sthlm och pluggat, Malmö och pluggat, varit en sväng i Brighton, jobbat en stund i London och kommit hem till byn emellan varven. Nu påbörjas snart ett nytt kapitel i livet med allt vad en familj innebär, en nytt litet liv ska vi ta hand om och uppfostra och jag önskar att jag kan smitta av mig lusten av att upptäcka nytt, och jag tror att om jag mår bra under graviditeten, att den lille redan i magen kommer att få vara med om en hel del äventyr!

 

 

Evelina Palmer
Evelina Palmér är 26 år och har som ledord i livet - att våga! - Jag har aldrig ro att vara på ett & samma ställe någon längre tid utan måste upptäcka nytt, göra nytt, träffa nytt! Ärlighet och spontanitet är bloggens ledord och här blir inget tråkig vardag.

Liknande artiklar

annons:

Inga kommentarer

Lämna en kommentar