Det är värt att åka på en käftsmäll då och då…

Det är värt att åka på en käftsmäll då och då…

av -
70

Du är chauffören av ditt liv, du väljer din väg och dina val styr du många gånger själv…När jag hörde Carl-Philips tal till sin Sofia i helgen så sade han faktiskt många kloka meningar som: ” Ibland så kommer varje människa till ett val, ett val som avgör hela ens framtid, som handlar om vem man är och vem man vill vara, ofta kräver det mod. Mod för att inte välja denna lätta vägen, utan mod att stanna på den svåra vägen, just för den är rätt”.

”När jag hörde Carl-Philips tal till sin Sofia i helgen så sade han faktiskt många kloka meningar som: ” Ibland så kommer varje människa till ett val, ett val som avgör hela ens framtid, som handlar om vem man är och vem man vill vara, ofta kräver det mod. Mod för att inte välja denna lätta vägen, utan mod att stanna på den svåra vägen, just för den är rätt”.”

Han pratade också om att hur Sofia lärt honom med att våga vara sig själv, stå upp för sig själv och att kärlek inte känner några gränser. Vägen har säkert inte varit lätt för dem i deras val och kärlek.

Jag tycker vad han säger inte bara speglar kärlek utan livet över lag, att våga köra på det man tror på och inte låta andra styra ens liv. Vad andra tycker kan man ta hänsyn till så klart och kanske till och med fundera över. Det är svårt att ta sig mod ibland i vissa lägen, jag får ofta komplimangen att jag är modig. Det är jag, men ibland är det också en balans mellan mod och dumdristighet eller våghalsighet. Det är alltid ett övervägande…

Om man är modig och vågar, så får man också vara beredd på att ta en del smällar. Jag har fått några rejäla sådana i mitt liv ett par gånger. Jag ångrar inte de smällarna jag fått, de har varit värda det många gånger för att jag har mina värderingar och principer som jag står fast vid dem och för att jag vågar vara den jag är och vill vara. Mod är otroligt attraktivt och jag älskar människor som vågar sticka ut hakan, så ni som gör det fortsätt! Det kan bli lite fel ibland, men bättre det än att gömma sig i en person eller förklädnad för att man är rädd var andra tycker om en…Mod visar kraft och visar att du bestämt dig för vem du faktiskt vet vem man är och vem man vill vara…

 

Liknande artiklar

annons:

Inga kommentarer

Lämna en kommentar