Att träna när man är på resande fot

Att träna när man är på resande fot

av -
970
Att få möjligheten träna i denna fantastiska miljö är glädje!

Jag träffar ofta människor som använder fransen, ” jag hinner inte träna för att jag reser mycket i jobbet…”

Detta är en undanflykt och inget annat. Jag försöker att alltid hitta nya kul gym att joina när jag är på resande fot, idag provade jag t ex ett gym som heter Equinox som är en av de upperclass kedjorna i USA, jag körde en bootcamp i morse som var grymt kul och jobbig, vi körde igång kl 6,30 sedan körde jag ett Yoga pass på ett annat gym med en nyfunnen väninna här i NYC. Det var kul! Yoga är lite speciellt och jag behöver vänja mig vid att ha fokus på rätt sak när jag gör det, det handlar så mycket om kroppskontroll och kontroll på hjärnan.

De andra dagarna här i NYC har jag antingen varit ute och sprungit i härliga Central park, man träffat hundratal människor där som alla är trevliga och väldigt öppna. Eller så har jag och min kompis som jag bor hos när jag är här kört bootcamp längst med vattnet där han bor i East village. Jag kör slut på honom, älskar att höra när han säger han har träningsvärk dagen efter :)

En dag körde jag med en annan nyfunnen vän och hans kompis, då hade vi utsikt på frihetsgudninnan, magiskt för ögat!

Miljön är fantastiskt här och jag älskar att vakna upp i en ny stad och kunna bege mig ut med löpardojorna och kolla vad det erbjudas för träningsmöjligheter!

Så är du på resande fot, se till att ta med sig rätt kläder och planera din träning, så kan du må bra av din resa också och äta gott unna dig utan att ha dåligt samvete och utan att behöva hitta på ursäkter till varför du inte tränat när du är ute och reser!

 

Startar dagen i bästa miljön med en löptur även när jag är ute och reser
Startar dagen i bästa miljön med en löptur även när jag är ute och reser
Central Park 28 grader
Central Park 28 grader

 

Utsikten på tidiga gryning på passet längst med Hudson River
Utsikten på tidiga gryning på passet längst med Hudson River

 

 

Liknande artiklar

annons:

Inga kommentarer

Lämna en kommentar