Kultur

Kultur

av -
2488
Amy Judd, Silent Flora, Hicks Gallery.
Av Vera Hörfors

A-Most-Wanted-Man-Movie-Poster

Spännande intriger

Filmen utspelar sig i Hamburg, Tyskland, nutid. Den är regisserad av Anton Corbijn och är skriven av spionromanens mästare John le Carré (författaren till bland annat Tinker Tailor Soldier Spy och The Constant Gardener). Den nyligen avlidne Philip Seymour Hoffman gör en av sina sista roller tillsammans med Robin Wright, Willem Dafoe, Rachel McAdams, mfl. En varning innan du går på bio, förbered dig på två timmar av spännande intriger, snabba klipp och smarta vändningar.

jwart

Musikalisk elegans

Jessie Ward är en av Englands mest lovande sångerskor och 2012 släppte hon skivan Devotion som gjorde internationell succé. Samma höst kom hon till Sverige och spelade på Berns. Ward har blivit jämförd med Lisa Stansfield, Sade och Adele. Hon har en otroligt musikalisk elegans och är en av Englands hetaste popstjärnor. Den 6 oktober släpps skivan Tough Love men redan nu kan du lyssna på singeln med samma namn.

ad96ad8f1363bcb3-1.tif

Cameron Diaz bestseller nu på svenska

Nu kommer modellen och Hollywood-skådespelaren Cameron Diaz succébok Min livsstil ut på svenska. Boken har legat etta på både New York Times bestseller-lista och Amazons topplista. I boken berättar Cameron Diaz utifrån egna erfarenheter hur det är att gå från ett liv på skräpmat till att bli en aktiv och hälsosam människa fylld av energi och lust. Min livsstil släpps den 29 september. ISBN: 978-91-636-1059-2

Nordens största konstmässa

I oktober kommer för tredje gången Nordens största konstmässa tillbaka till Stockholm. Affordable Art Fair samlar över 60 svenska och internationella konstgallerier på Magasin 9 i Frihamnen. Mässan visar en stor variation av samtidskonst – måleri, skulptur, foto och grafik. Verk från några av framtidens konststjärnor hänger bredvid verk från väletablerade namn. Över 5000 verk från runt 700 konstnärer. Alla verk är till salu och priserna ligger mellan 500 kr ända upp till 50 000 kr. När du köper något får du det inslaget och kan ta med ditt verk hem direkt. Affordable Art Fair arrangerar även kostnadsfria workshops, föreläsningar och guidade visningar samtidigt som galleristerna på plats gärna svarar på besökarnas frågor.

När? Den 2 – 5 oktober 2014 Var? Magasin 9, Frihamnen, Stockholm Pris? 150 kr/biljett

För mer information kika gärna in på deras hemsida: www.affordableartfair.com

Redaktion
I Magasinet KVINNA hittar du alltid flera inspirerande kvinnor som delar med sig av sin historia och sina favorittips. Kvinnor som vågat, satsat och lyckats. Magasinet KVINNA är också en härlig mix av skönhet, mode och livsstil. Vi erbjuder en till bredden fylld tidning med välskrivna och läsvärda artiklar, reportage och spännande fotojobb med allt från de senaste makeup- och modetrenderna till historierna om de ledande modehusen och starka profilerna. Vi bjuder även på en mix av lyxiga smycken och klockor. Magasinet Kvinna Grundad år 2008

Liknande artiklar

1690

2094

annons:

Inga kommentarer

Lämna en kommentar