Miley Cyrus

Miley Cyrus

av -
776
Galna Konstnären Miley

Ju mer konst jag ser i Gallerier desto mer tänker jag på det i det vardagliga livet. Tankar som :  Vafan tänkte hen på här? Varför gjorde hen just så? Men vilken fin känsla den där grejen gav mig….

Konst är bara en benämning för ” saker som finns och görs här i livet”

Jag är flitig på Intagram och följer typ 1000 instagrammare. En av dom är  den galna och väldigt nakna Miley Cyrus som är ute på en stor turnee just nu. På sistone har hon blivit mer och mer kreativ med collage och konstiga fantasivärldar  ( hon måste ha en massa bra appar) och galna pop/ bilder som hon lägger upp. Jag har sett en massa konst på gallerier som är mycket sämre än hennes spontana kreationer. Man behöver inte kalla sig konstnär för att kunna skapa. När man tittar på hennes Insta bilder får man en perfekt känsla av glädje, ungdom, energi, galenskap, fashion och musik. Hon är inte rädd och bryr sig inte vad folk ska tro och tycka. Det är den friheten som är ljuvlig att se. Vare sig man tycker det är bra eller dåligt.

 

 

Martina Domonkos-Klemmer
När man har bott i många länder och lärt sig lika många språk, när man har kompisar utspridda över världen, mamma och pappa i Småland, en bror i Stockholm och en syrra i Paris , då kan livet lätt bli lite splittrat . Konsten blev min Kompis och min räddning i detta kaos. Jag använder den som Karlssons Klister för att få ihop alla bitarna. Det kanske blir mitt livs mästerverk ? Skriver från Londons Notting Hill där jag bor med min Yves och våra 3 barn.

Liknande artiklar

1384

1853

annons:

Inga kommentarer

Lämna en kommentar