I kissed a girl and I like it…

I kissed a girl and I like it…

av -
868

Igår var jag tillbaka i Prag efter en vecka i Sverige. Vad jag har hittat på i Sverige under den gångna veckan återkommer jag med inom kort.

Min kära lillebror är och besöker mig en vecka och jag passade på att ta med honom på en konsert i O2 Arena, Kate Perry var nämligen i Prague! Jag älskar konserter oavsett om jag är ett fan av artisten eller ej.

Vad det gäller Kate Perrys musik så är det en målgrupp på kanske 12-30 år överlag, sedan har hon vissa låtar som ”unconditionally” som är väldigt bra och fin, som jag faktiskt gillar. Men säga vad man vill, vi rycktes båda med att dansa till hennes gungande fraser i ”Dark horse”, I kissed a girl…” och ”Hot’n’Cold” till exempel, hon gör det bra på scen! Så klart böjd hon på en och annan selfie, och berättade hur hon längtat att få möta publiken i Prague för första gången i hennes karriär.

Perry är den första kvinnliga artisten med fem hits på Billboard Hot 100 under ett och samma år. I december 2011 utsågs Perry till årets artist av MTV.  Så hon har ett record bakom sig som är svårslaget och även om det är stundtals tuggummipop hon gör, så gör hon det riktigt framgångsrikt!

Denna 30-åring har även varit med på Forbes topplistor under åren 2011-2013 som en av de kvinnliga artisterna som tjänar mest, hon jobbar så klart med andra sidoprojekt som många andra artister gör idag, så som att lancera sin egna parfym och liknade uppdrag.

 

IMG_3526

Intressant att veta om Perry är också att hon växte upp i ett kristet hem som dotter till två pastorer. Hon har också hunnit gifta sig och skilja sig. Jag upplever henne som lite av ett barn på scen iklädd neondräkter och rider på en häst staty, jag ser likheter med Lady Gaga i henne både i uppväxten och hur det trollbinder en publik på sitt barnsliga sätt som faktiskt fungerar. Gaga är mera rebellisk i sin stil, medan Katys kör mera den busiga stilen. Hennes magnifika avslutning med ”Fireworks” tände hela O2 Arena här i Tjeckien!

Vi hade VIP biljetter, så vi var precis vid scenen och såg henne på väldigt nära håll,. Biljetterna fick dem via Katys Tour manager,  vi arrangerade nämligen tillsammans att Katys dansar var och tränade på vårt gym på dagen innan det var dags för showen. Det var en great, påkostad och energifylld show och hon kommer till Stockholm-Globen den 22:a mars, så passa på att se henne om ni har möjlighet!

Liknande artiklar

1692

2096

annons:

Inga kommentarer

Lämna en kommentar