Gynninghysteri i Skåne!

Gynninghysteri i Skåne!

av -
1127

Under påsken har jag varit nere i Skåne, Ystad och Torekov. Mina dagar blev lite annat än jag planerat, dock fick jag väldigt mycket mera tid att träffa mina vänner och familj.

Jag hann med att springa ute i Ystads Sandskog, som kanske är världens bästa plats att träna på och att koppla av i pga den fina miljön. Jag såg också att min bloggkollega Malin Nylén som jag inte fått chansen att träffa ännu in real life, var i Ystad och hälsade på min underbara mammas second handbutik som heter Ystad Garderob. Den ligger i ett charmigt gathus nere vid Ystads teater och är värd ett besök när man är i Ystad!

Och du Malin, jag tycker absolut att vi skall köra en bloggträffa, kanske i Stockholm, men annars tycker jag att du och kanske några andra typ Jessica, min andra bloggkollega skall ta er ner till Prag och upptäcka min fantastiskt stad, Ni är båda varmt välkomna ner och jag vill höra allt om era kommande projekt! :)

Jag har hunnit tillbringa mycket tid med mina två barndomsvänner och deras familjer. Älskar att hänga med dem, känner mig hemma i deras närhet och i min hometown!

Det råder ingen tvekam att det är Gynning hysteri på Österlen! Carolina ställde ut på Ystads Saltsjöbaden och utställningen heter Gynningx2, jag kan inte konst på något sätt, men jag måste säga att hennes tavlor och hennes mammas skulpturer föll mig i smaken. Dessutom är Ystad Saltsjöbad ett utomordentligt smart ställe att ställa ut på, det ligger ute vid havet och folk vallfärdar bara för att få känna harmonin och genuiniteten i anläggningen.

Den fantastiska stranden i Ystad, utanför Saltsjö badet.
Den fantastiska stranden i Ystad, utanför Saltsjö badet.

 

Deras utställning blev nog slutsålt till slut och det verkar som varenda hem i Skåne har något från Carolina Gynnings kollektion så som kuddar, ljus, tavlor eller smycken. Kolla in hennes E-shop och se vad du kan hitta för fint!

Jag måste säga att jag tycker Carolina är cool och älskar hennes spontanitet i media och även när jag hörde henne prata med sina besökare på Ystad Saltsjöbaden. Jag gillar storyn från Big Brother Carolina till en riktigt affärskvinna. För det är hon, hon har utvecklats under ett par år som tv-vild blondin till en kvinna att se upp till. Hon driver både blogg, affärer och är småbarnsmamma. Hennes resa och erfarenhet som hon samlat på henne har drivit henne dit hon är idag! Hennes osvenska pang-på-röbetan mentalitet som jag njuter av att se. Hur hon inte bryr sig om vad man borde göra eller säga, hon kör sitt eget race. Jag älskar människor som vågar gå mot strömmen, som vågar att göra något annorlunda och stå för det. Det inspirerar mig!

Dessutom såg jag även Kronprinsessan Victoria bära ett av Carolinas smycke för ett tag sedan i någon tidning, snacka om PR. Två kvinnor från skilda världar, men de bygger varandra och Victoria väljer att bygga Sverige på ett smart sätt genom att bära H&M:s kläder eller Gynnings Halsband. Victoria är en fantastiskt ambassadör för Sverige, har jag alltid tyckt. Finns ingen som kunde gjort vad hon gör bättre än vad hon gör!

Själv, fick jag med mig en kudde hem som jag fick av present av min kära vän Michelle, den har jag i soffan i Prag, så man kan säga att Gynning har nått  den internationella marknaden nu med sin kudde Prag :)

Den  kudden betyder någon speciellt för mig för att jag just fått den av en person som betyder mycket av mig  och att jag fick den i en speciellt tid i livet, den symboliserar Styrka. Så en blick på kudden i soffan om jag känner mig lite mindre på topp, så kommer kraften…den är väldigt fin och passar så bra i mitt hem! Är så tacksam att jag har vänner som Michelle (har flera, men hon är unik i många avseenden) i min närhet! Det kan vara svårt att visa hur tacksam jag är ibland, men jag försöker göra det för att de personerna i min närhet skall förstå vad de betyder!

Jag hann besöka mitt älskade Torekov ett par dagar och träffade lite vänner som var uppe också, spenderade mest tid vid havet faktiskt.  Träffade även min fina moster som är som en extra Mamma för mig och har alltid varit. Torekov är en speciell plats för mig, jag älskar att vara där och bara jag kör in i byn och ser den blåochvita skylten Torekov så lägger lugnet sig i min mage. Det är därför jag också byggt ett hus där som står och väntar på mig när det är dags för att använda det mera…

Tillbaka i Prag nu med kudden i min soffa för att planera resten av 2015… :)

Torekov hamn, tog mig tid   att bara sitta i hamnen och njuta av vädret och fundera.
Torekov hamn, tog mig tid att bara sitta i hamnen och njuta av vädret och fundera.
En av mina favoritplatser i Torekov, Ydre hall. Där kan man inte känna annat än lugn och kärlek.
En av mina favoritplatser i Torekov, Ydre hall. Där kan man inte känna annat än lugn och kärlek.
Natalia Folbrycht
Svensk-polska, bosatt i underbara Prag. Jag drivs av utmaningar & galna upptåg. Händer det inget, så ser jag till att det gör det! Före detta Elitfotbollspelare som alltid haft ett intresse för att göra affärer & upptäcka världen!

Liknande artiklar

1621

2027

annons:

Inga kommentarer

Lämna en kommentar