Efter en helg som bestått av barnpassning, firande av lillebror som snart är 18(!) och julkonsert landar jag i att det är måndag och för mig ledigt. Natten till idag drömde jag hur mycket märkligt som helst (det kan mycket väl bero på den hektiska helgen) och jag har ofta klardrömmar så som i natt då jag själv kan styra i alla fall delar av drömmen och när jag vaknade imorse var jag snabb med att både upprepa drömmen muntligt och skriva ner den. Det kommer bli ett perfekt utkast till en bok! Jag vill inte avslöja något ännu men så småningom delar jag kanske en rad eller två!

På tal om böcker så har jag ett riktigt bra boktips. Boken är riktiga ”good feeling roman”. Boken heter Ensamma hjärtan & hemlösa hundar och är skriven av Lucy Dillon. Läs nedan för att få veta lite mer.

9789174292107_200_ensamma-hjartan-och-hemlosa-hundar_pocket

 

Rachel Fielding har på kort tid lyckats försnilla ett glamoröst jobb på en pr-firma, en attraktiv pojkvän och en chic våning i centrala London. Hon är trettionio år och framtiden ter sig tämligen osäker. Men en dag får hon ett oväntat besked. Hon har fått ärva sin mosters hus på landet, hennes bordercollie och ett hundstall fullt med herrelösa hundar.

Med bävan flyttar Rachel dit men upptäcker att hon blir alltmer engagerad i sina fyrfota skyddslingar. Kanske beror det delvis på George, traktens buttre men rysligt attraktive veterinär …

Ensamstående tvåbarnsmamman Zoe kommer till Rachel för att lämna en liten valp för omplacering. Besöket resulterar i något helt annat än hon tänkt sig. Och Natalie lever i ett lyckligt men barnlöst äktenskap med Johnny. När Natalie förlorar jobbet bestämmer de sig för att tillfälligt ta hand om Bertie, en glupsk och egensinnig basset, vilket visar sig medföra en minst sagt överraskande förändring i deras liv …

Ensamma hjärtan och hemlösa hundar och är en romantisk och varmt humoristisk berättelse om allt det man kan lära av människans bästa vän.

(Min visningsbild är lånad utav http://desenio.se/ som säljer tavlor och posters med stilsäkra tryck!)

 

 

Liknande artiklar

1692

2096

annons:

Inga kommentarer

Lämna en kommentar