SAM_0389

- Hej Mia, ny hårfärg igen? 

- För dig är den ny, men jag byter nog snart igen!

- Beskriv dig själv, vem är Mia? 

- En pigg & glad liten prick! Jag heter egentligen Maria-Annie men alla, inklusive mig själv säger Mia..jag är helt enkelt mer av en Mia! Jag jobbar som frisör och färgtekniker. 

- Det är fredag, du har schysst hårfärg så det är ju avklarat, vad händer mer i helgen?

- Hmm, lördag jobbar jag på salongen och söndag ska jag faktiskt röja i trädgården, tro´´t eller ej!

- Du är ju en tjej som syns och hörs och du verkar säker på dig själv, har du alltid varit sådan? 

- Nej, när jag var yngre var jag osäker & blyg men lika envis då som nu. Det var nog inte förrän jag var runt 19 som jag slutade lyssna och bry mig om vad alla andra tyckte och tänkte, jag började gå min egen väg och fick skinn på näsan, nästan lite för mycket! 

- Vad inspirerar dig? 

- Min mamma, för hon är den starkaste människa jag känner, och min älskade farmor, det är nog av henne jag fått mitt ”skinn på näsan” och min envishet. Folk på instagram och de som bloggar inspirerar mig också genom att dela med sig av sitt liv. 

- Du har ju en minst sagt en stil som sticker ut, vad är ditt favoritplagg? 

- Åhhh! Det måste vara mina Jeffrey Campbell skor, får inte nog av dem! Och ett par svarta utsvängda tights i spets som jag fyndade på h&m för 50 spänn. 

- Om du får sia om din framtid, vad ser du då? 

- Körkort! Och så hoppas jag att jag får fortsätta åka runt till frisörer och inspirera dem till att utvecklas & växa i sitt yrke! 

 

Mia Olhage jobbar som frisör på Salong Renada i Göteborg & som färgtekniker för Macadamia Natural Oil. Hon är en av de mest livsglada personer jag mött! 

 

Liknande artiklar

1338

1821

annons:

Inga kommentarer

Lämna en kommentar